Οι νέες πολυτελείς εκδόσεις Esprit de Voyage των DS 4 και DS 7

Η ειδικές εκδόσεις Esprit de Voyage της DS Automobiles για το crossover DS 4 και το SUV DS 7, διαθέτουν φινιρίσματα υψηλών προδιαγραφών και μοναδικές στιλιστικές επιλογές.

Οι νέες πολυτελείς εκδόσεις Esprit de Voyage των DS 4 και DS 7

Η ειδικές εκδόσεις Esprit de Voyage της DS Automobiles για το crossover DS 4 και το SUV DS 7, διαθέτουν φινιρίσματα υψηλών προδιαγραφών και μοναδικές στιλιστικές επιλογές.

Η DS Automobiles αποκάλυψε τις νέες ειδικές εκδόσεις Esprit de Voyage του crossover DS 4 και του SUV DS 7, οι οποίες συνδυάζουν ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Θα είναι διαθέσιμες τόσο με plug-in υβριδικό σύστημα όσο και με απλούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Τα μοναδικά στοιχεία και για τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν μια πολυτελή αναβάθμιση του εσωτερικού εξοπλισμού, με καθίσματα και κονσόλες από ανοιχτό γκρι που συνδυάζονται με κεραμικό γκρι διακοσμητικό στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών. Το δέρμα είναι υψηλής ποιότητας Nappa και εντοπίζεται τόσο στο ταμπλό όσο και στα καθίσματα, με ανάγλυφο μοτίβο που έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώνει το «πνεύμα του ταξιδιού», σύμφωνα με την DS.

Το ίδιο μοτίβο εφαρμόζεται και σε άλλα στοιχεία γύρω από τα δύο αυτοκίνητα, όπως τα καλύμματα των καθρεπτών με χάραξη λέιζερ και τα πατάκια εσωτερικού χώρου διαφορετικών χρωμάτων. Αυτά συνδυάζονται με διχρωμία στο εξωτερικό, με μαύρη οροφή και σκούρα φινιρίσματα σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Και οι δύο ειδικές εκδόσεις βασίζουν τις προδιαγραφές τους στην υπάρχουσα μεσαία έκδοση Rivoli, προσθέτοντας μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά σε έναν ήδη πλούσιο κατάλογο βασικού εξοπλισμού. Αυτά περιλαμβάνουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα που συνδυάζουν λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης και μασάζ. Υπάρχει επίσης θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρική θύρα χώρου αποσκευών και πεντάλ αλουμινίου. Το DS 7 διαθέτει ακόμα περισσότερα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, προσθέτοντας επίσης αναβαθμισμένο εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Το DS 4 θα διατίθεται στην έκδοση Esprit de Voyage σε εκδόσεις βενζίνης και diesel 130 ίππων, καθώς και με plug-in υβριδικό σύστημα 225 ίππων. Το DS 7 θα είναι επίσης διαθέσιμο σε diesel 130 ίππων και plug-in υβριδικό 225 ίππων, με την πρόσθετη επιλογή του πιο ισχυρού PHEV 300 ίππων να συμπληρώνει τη γκάμα.

Η DS επιθυμεί να τονίσει τη σύνδεσή της με τον κόσμο της παριζιάνικης high-end μόδας, οπότε αυτή η συλλογή Esprit de Voyage θα μπορούσε να είναι απλά η πρώτη από μια σειρά ειδικών εκδόσεων που θα ακολουθήσουν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!