Στα σκαριά το ανανεωμένο Ford Kuga

Με σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση του εμπρός μέρους έρχεται το ανανεωμένο Ford Kuga.

Στα σκαριά το ανανεωμένο Ford Kuga

Με σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση του εμπρός μέρους έρχεται το ανανεωμένο Ford Kuga.

Μετά τη ανανέωση των Fiesta και Focus σειρά πήρε το μεσαίο SUV της Ford, το Kuga. Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι φωτογράφοι των συνεργατών μας στο Auto Express εντοπίζουν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιεί στην Αμερική, με το όνομα «Escape», όπως κυκλοφορεί σε εκείνη την αγορά, αλλά και η δεύτερη φορά που το πιάνουμε χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Στο παρελθόν είχαμε εντοπίσει το ανανεωμένο Kuga σε ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση, με προβολείς ομίχλης, περισσότερες λεπτομέρειες χρωμίου, διαφορετική μάσκα, μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος και μεγαλύτερες ζάντες. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι η Ford δοκιμάζει την εισαγωγική έκδοση του μοντέλου.

Όπως και πριν, βλέπουμε ένα πλήρως αναθεωρημένο εμπρός μέρος, με μια πιο στενή μάσκα, που ενσωματώνει το σήμα της Ford με παρόμοιο τρόπο που κάνει στα ανανεωμένα Fiesta και Focus, καθώς και νέα φωτιστικά σώματα LED, με κεντρική φωτεινή μπάρα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Σε άλλες εκδόσεις περιλαμβάνονται μικρότερες ζάντες αλουμινίου, πλαστική επένδυση στους θόλους και κάτω από τις πόρτες, με τη λωρίδα χρωμίου πάνω από τα παράθυρα, τις χειρολαβές και τους καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος όμως να συνοδεύει όλες τις εκδόσεις που έχουμε μέχρι τώρα εντοπίσει να κάνουν δοκιμές.

Επίσης αναμένουμε να έχει αναβαθμιστεί και το εσωτερικό του ανανεωμένου Kuga. Έτσι, θα πρέπει να έχει την πιο πρόσφατη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων Ford SYNC4, το οποίο συνδυάζεται με μια κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών λογικά θα συνοδεύει και αυτή τη γενιά.

Η γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να αλλάξει και θα αποτελείται όπως και τώρα, από ένα 1.500άρη turbo 150 ίππων και ένα Plug-in υβριδικό σύνολο 2,5 λίτρων με απόδοση 225 ίππων. Ενώ αυτές οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Ford Kuga δείχνουν ένα αυτοκίνητο χωρίς καθόλου καμουφλάζ, έχουν γίνει στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη, όπου δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα να κάνει δοκιμές. Πιθανότατα και δεν θα το δούμε πριν την πλήρη αποκάλυψή του, που έχει προγραμματιστεί να γίνει αργότερα μέσα στο έτος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!