Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Ferrari

Αυτό είναι το trailer της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Enzo Ferrari που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.

Είναι καλοκαίρι του 1957. Στο παρασκήνιο της Formula 1, ο πρώην οδηγός αγώνων Enzo Ferrari αντιμετωπίζει οικονομική κρίση. Η χρεοκοπία απειλεί το εργοστάσιο που έχτισαν ο ίδιος και η σύζυγός του, Laura, δέκα χρόνια νωρίτερα. Ο ασταθής γάμος τους έχει επηρεαστεί από την απώλεια του γιου τους, Dino, ένα χρόνο νωρίτερα. Η Ferrari παλεύει να αναγνωρίσει τον γιο του Piero, που έχει με τη Lina Lardi. Εν τω μεταξύ, το πάθος των οδηγών του να κερδίζουν τους ωθεί στα άκρα καθώς ξεκινούν στον απαιτητικό αγώνα των 1.000 μιλίων που διατρέχει ολόκληρη την Ιταλία, το Mille Miglia.

Το παραπάνω video είναι το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για τον θρύλο Enzo Ferrari, η οποία ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους, στις 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστούγεννα.

Το πρώτο στοιχείο που προκαλεί ιδιαίτερα θετική εντύπωση, είναι ο ήχος των αυτοκινήτων. Η προσοχή που έχει δοθεί σε αυτόν τον τομέα, οφείλεται στον σκηνοθέτη της ταινίας Michael Mann, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μεγάλος θαυμαστής των μοντέλων του Maranello.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Adam Driver, Penélope Cruz, Patrick Dempsey, Jack O’Connell και Shailene Woodley.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!