Lexus LM: Στα τέλη του 2023 στην Ευρώπη

Το νέο Lexus LM είναι ένα πολυτελές όχημα πολλαπλών χρήσεων που εντυπωσιάζει με τον συνδυασμό άνεσης και τεχνολογίας.

Το Lexus LM θα προσφέρεται σε τετραθέσιες εκδόσεις αλλά και σε μια πιο συμβατική επταθέσια διαμόρφωση.

Η τετραθέσια έκδοση του Lexus LM διαθέτει δύο ατομικές πολυθρόνες στο πίσω μέρος, με ένα διαχωριστικό μεταξύ του εμπρός και του πίσω τμήματος του θαλάμου επιβατών, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής μέσα σε αυτό. Αυτό το διαχωριστικό φιλοξενεί επίσης μια οθόνη HD 48 ιντσών.

Το Lexus LM διαθέτει επίσης τεχνολογία που βελτιώνει την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Η επταθέσια έκδοση εξακολουθεί να διαθέτει δύο καθίσματα στη μεσαία σειρά, με μια τρίτη σειρά τριών καθισμάτων τοποθετημένη στο πίσω μέρος, η οποία μπορεί να αναδιπλωθεί εάν απαιτείται περισσότερος χώρος αποσκευών.

Η οθόνη 48 ιντσών της τετραθέσιας έκδοσης, διαθέτει τρεις λειτουργίες προβολής: πλήρης οθόνη, κινηματογράφος και διαιρούμενη αριστερά/δεξιά. Η πρώτη και η δεύτερη λειτουργία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ροή περιεχομένου απευθείας από το smartphone των χρηστών, ενώ η τρίτη λειτουργία επιτρέπει στους πίσω επιβάτες να βλέπουν διαφορετικό περιεχόμενο, ο καθένας με τα δικά του ακουστικά.

To Lexus LM θα ξεκινήσει να παράγεται το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ στα τέλη του 2023 θα κυκλοφορήσει στη Γηραιά Ήπειρο.

Περισσότερα για το Lexus LM μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!