Όταν ένας πιλότος συναντά το ProPILOT της Nissan

Δυο πραγματικοί πιλότοι ζουν μέσα από ένα Nissan Ariya την εμπειρία του ProPilot Assist 2.0.

Είναι γνωστό ότι τα αεροπλάνα έχουν αυτόνομα συστήματα υποστήριξης και το πλήρωμα του αεροσκάφους είναι εξοικειωμένο με αυτά. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας πιλότος συναντά τον Pro-PILOT της Nissan; Πως περιγράφεται η εμπειρία μιας συναρπαστικής βόλτας με το Nissan Ariya, εξοπλισμένο με ProPILOT Assist 2.0;

Ο πίνακας οργάνων του ταμπλό στο Ariya, που μοιάζει με πιλοτήριο αεροσκάφους,  προσφέρει εξαιρετική θέα προς τα έξω, με φαρδιά και μεγάλα παράθυρα, σε συνδυασμό με ένα ευρύχωρο εσωτερικό.

Για όσους αναζητούν το πιο προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού της Nissan, το σύστημα ProPILOT Assist 2.0 προσφέρει μια εμπειρία hands-off οδήγησης, με ακριβείς πληροφορίες θέσης και με αισθητήρες που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να στρίβει και να ακολουθεί την γραμμή της πορείας του με ευκολία.

Το απλό και εύχρηστο σύστημα της Nissan απαιτεί ελάχιστες ρυθμίσεις και είναι ιδανικό για μεγάλα ταξίδια και οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Δείτε στο βίντεο (επάνω) τον πιλότο Arpa Abdullah και τον συγκυβερνήτη Hironori Konagamitsu να ταξιδεύουν με ένα Nissan Ariya με το ProPILOT Assist 2.0.

Δείτε επίσης: Nissan Qashqai e-Power και X-Trail e-Power – Ηλεκτροκίνηση χωρίς πρίζα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!