Οδηγοί F1 με αυτοκίνητο WRX

Οι οδηγοί της ομάδας της Alpine στη Formula 1, Pierre Gasly και Esteban Ocon, αντιμετωπίζουν τους Petter και Oliver Solberg σε ένα χρονομετρημένο γύρο στον πάγο, πίσω από το τιμόνι ενός Citroen C3 WRX 600 ίππων.

Οι Γάλλοι οδηγοί της ομάδας της Alpine στη Formula 1, Pierre Gasly και Esteban Ocon, στα τέλη Ιανουαρίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οικογένεια των Petter και Oliver Solberg. Ο πατέρας Petter έχει κατακτήσει τον τίτλο στο WRC το 2003 και στο WRX το 2015, ενώ ο γιος του, Oliver, αγωνίζεται φέτος στο WRC2.

Για τη δεύτερη δοκιμασία του Edge Challenge, στην παγωμένη λίμνη Uddjaur, της Lapland στη Σουηδία, έπειτα από τον γύρο στη «Sepang» με Alpine A110, σειρά έχει ένας χρονομετρημένος γύρος με ένα Citroen C3 Rallycross, το οποίο αποδίδει 600 ίππους, με ελαστικά που διαθέτουν μεγάλα καρφιά.

Ο Pierre Gasly κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Petter Solberg, ο οποίος ενημέρωσε τον έκπληκτο Γάλλο ότι το Citroen C3 μπορεί να φτάσει 110 χλμ./ώρα με πρώτη σχέση στο κιβώτιο. Στη συνέχεια, ο Esteban Ocon αντιμετώπισε τον Oliver Solberg.

Πρόκειται για μία εκπληκτική επίδειξη ικανοτήτων πίσω από το τιμόνι, σκηνοθετημένη με μαεστρία. Οι οδηγοί της Formula 1 αποδείχθηκαν ικανότατοι ακόμα και σε συνθήκες που είναι ξένες προς αυτούς. Ωστόσο, η αίσθηση της διαθέσιμης πρόσφυσης είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά οποιουδήποτε κορυφαίου οδηγού αγώνων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!