Ο Χρυσόστομος Καρέλλης μιλάει στο MotorOne για το Ράλλυ Ακρόπολις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, ο ταλαντούχος οδηγός από τη Λαμία, απαντάει σε ερωτήσεις του motorone.gr σχετικά με τη φετινή διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι Χρυσόστομος Καρέλλης και Λεωνίδας Μαχαίρας συμμετέχουν φέτος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς με ένα Citroen C3 R2.

Είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά η πρώτη σε επίπεδο WRC, έχοντας ως αρχική φιλοδοξία έναν καλό τερματισμό.

Το Citroen C3 Rally2 που οδηγεί εφοδιάζεται με έναν turbo κινητήρα 1,6 λίτρων με την απόδοσή του να φτάνει τους 282 ίππους και τα 420 Nm ροπής. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων. Η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα McPherson, ενώ για την πέδηση φροντίζουν δίσκοι εμπρός και πίσω με 4πίστονες δαγκάνες.

Στο συγκεκριμένο video ο Χρυσόστομος Καρέλλης απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη συμμετοχή του στο EKO Acropolis Rally 2022.

Η νέα σειρά video του MotorOne.gr “Rally of Gods, Facts & Words” ακολουθεί τον παλμό των ημερών, παραθέτοντας πληροφορία, εικόνες, συνεντεύξεις, δηλώσεις και στιγμές που συνδέονται με κάποιον τρόπο με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Δείτε περισσότερα για το EKO Acropolis Rally 2022 εδώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!