Nέο Renault Austral: Γαλλική κομψότητα

Το νέο Renault Austral ήρθε και φιλοδοξεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην κατηγορία C-SUV, με πρωταγωνιστή την υψηλή του ποιότητα.

Το νέο C-SUV Renault Austral ξεχωρίζει για τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του και εντάσσεται στο σχέδιο «Renaulution», που όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, φέρνει ένα νέο αέρα σε όλα τα επίπεδα για τη γαλλική εταιρεία. Το όνομα του νέου μοντέλου παραπέμπει σε εικόνες από ανοιχτούς χώρους, που με τη σειρά τους αφήνουν «υποσχέσεις» για πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ο συνδυασμός της αρμονίας, της εντυπωσιακής οθόνης του συστήματος OpenR και τέλος το ιδιαίτερο συρόμενο υποβραχιόνιο αναβαθμίζουν σημαντικά το project κάνοντας το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο.

Σε αυτό το Renault story, ο Olivier, ειδικός στον τομέα της απτής ποιότητας, εξηγεί την προσπάθεια που έγινε σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, το συρόμενο υποβραχιόνιο, καθώς και τους λόγους που κάνουν την συρόμενη λειτουργία του τόσο εκλεπτυσμένη.

Πιο συγκεκριμένα, το συρόμενο υποβραχιόνιο συνοδεύεται απο έναν χαρακτηριστικό ήχο του οποίου η έμπνευση προήλθε απο απο τον ήχο της μετακίνησης πάνω σε “ράγες με καστάνια”. Οι δεκατρείς ομοιόμορφα τοποθετημένες εγκοπές στον μηχανισμό μετακίνησης του υποβραχιόνιου, είναι αυτές που  δημιουργούν την αίσθηση της ‘χιλιοστομετρικής’ ακρίβειας των ρυθμίσεων και του ευχάριστου ήχου που συνοδεύει την μετακίνησή του. Είναι γεγονός ότι ο ήχος που εκπέμπουν τα κινούμενα μέρη ενός αυτοκινήτου προσδίδει προστιθέμενη αξία για το χρήστη.

Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο σύνολο, με ιδιαίτερα μελετημένο design που προήλθε απο την ποιότητα των υλικών, τον έλεγχο των επιφανειών και της ευχρηστίας των κινούμενων μερών αναζητώντας έτσι, τρόπους για να “μαγνητίζει” το ενδιαφέρον των χρηστών. Μάλιστα, η ίδια ηχητική αίσθηση και το design θα συμπεριληφθεί σε πολλά μελλοντικά μοντέλα στη γκάμα της Renault, τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!