To ηλεκτρικό SUV που ακολουθούν οι ποδηλάτες στο Γύρο της Γαλλίας

Το Skoda Enyaq iV έχει το ρόλο του “Red Car” στο διασημότερο αγώνα ποδηλασίας

To ηλεκτρικό SUV που ακολουθούν οι ποδηλάτες στο Γύρο της Γαλλίας

Το Skoda Enyaq iV έχει το ρόλο του “Red Car” στο διασημότερο αγώνα ποδηλασίας

Η Skoda υποστηρίζει το Tour de France από το 2004 και το ίδιο θα κάνει και φέτος, στο διάστημα 26 Ιουνίου – 18 Ιουλίου. Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων από την Τσεχία φροντίζει για τη μετακίνηση των διοργανωτών αλλά και των ομάδων στο Γύρο της Γαλλίας, διαθέτοντας συνολικά 250 οχήματα, τα οποία αποτελούνται από τα μοντέλα Superb iV, Octavia και Octavia iV καθώς και από το Enyaq iV. Το τελευταίο μάλιστα, που είναι και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας, χρησιμοποιείται ως “Red Car”, μεταφέροντας τον Christian Prudhomme, Διευθυντή του αγώνα.

Η Skoda είναι επίσης χορηγός της Green Jersey (της πράσινης μπλούζας δηλαδή που δίνεται στον αθλητή που προηγείται στην κατάταξη κάθε ημέρας) καθώς και της επίσημης εφαρμογής της διοργάνωσης.

Οδηγούμε το Skoda Enyaq iV

Ο Martin Jahn, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπεύθυνος για πωλήσεις και marketing της Skoda, αναφέρει “Η μεγάλη ιστορία της εταιρείας μας συνδέεται άρρηκτα με την ποδηλασία. Για το λόγο αυτό, η SKODA AUTO δεσμεύεται να είναι ένας ισχυρός και μακροπρόθεσμος συνεργάτης της διεθνούς αλλά και της ερασιτεχνικής ποδηλασίας. Η υποστήριξη του Tour de France αποτελεί εδώ και 18 χρόνια έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους των δραστηριοτήτων μας, στον τομέα της αθλητικών χορηγιών.”

Ενώ κλείνοντας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της φίρμας “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Enyaq iV, το πρώτο μας ηλεκτρικό SUV, θα χρησιμοποιηθεί ως Red Car στο Tour de France.”

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!