Μπείτε τώρα στη Wishlist για το νέο Range Rover Electric

Η wishlist για το ηλεκτρικό SUV που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Range Rover έχει ανοίξει.

Μπείτε τώρα στη Wishlist για το νέο Range Rover Electric

Η wishlist για το ηλεκτρικό SUV που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Range Rover έχει ανοίξει.

Το επόμενο στάδιο στο ταξίδι της σύγχρονης πολυτέλειας στην ηλεκτροκίνηση αντιπροσωπεύει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover. Οι δοκιμές του πρωτότυπου μοντέλου βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη άνοιξε η wishlist για εκείνους που επιθυμούν να υποβάλουν προ-παραγγελία το 2024 για το πιο πολυαναμενόμενο SUV των τελευταίων χρόνων

Στόχος της βρετανικής φίρμας ήταν να δημιουργηθεί το πιο αθόρυβο και εκλεπτυσμένο Range Rover όλων των εποχών, με μοναδική λειτουργία «active road noise cancellation» και ηχητικό σχεδιασμό, καθώς και επίπεδα άνεσης στην καμπίνα, που αποτελούν συστατικά μιας γαλήνιας σύγχρονης πολυτέλειας.

Με περισσότερες ευρεσιτεχνίες από οποιοδήποτε άλλο Range Rover μέχρι σήμερα, τα πρωτότυπα του νέου Range Rover Electric υποβάλλονται στα πιο αυστηρά προγράμματα μηχανολογικών πιστοποιήσεων, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αντοχή τους σε ακραίες θερμοκρασίες, σε όλες τις συνθήκες, σε όλα τα εδάφη, και ασφαλώς η ικανότητα βύθισης σε νερό βάθους 850 χιλιοστών.

Range Rover Electric

Ο υποδειγματικός βρετανικός σχεδιασμός του παραμένει ξεχωριστός και ακλόνητος, ενώ η ικανότητά του να πηγαίνει παντού θα ξεπεράσει όλα τα ανταγωνιστικά πολυτελή ηλεκτρικά SUV.

Μοντέρνος χαρακτήρας που κόβει την ανάσα, με διακριτικά στοιχεία που παραπέμπουν στην αμιγώς ηλεκτρική κίνησή του. Η αρχιτεκτονική 800V θα παρέχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε δημόσια δίκτυα, ενώ οι μπαταρίες και οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης (EDU) θα συναρμολογούνται στο νέο Electric Propulsion Manufacturing Centre της JLR στο Wolverhampton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Range Rover Electric

Το Range Rover Electric θα βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture (MLA) και θα παράγεται στο Solihull του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί με τα ήπια και plug-in ηλεκτρικά υβριδικά οχήματα Range Rover εκτεταμένης αυτονομίας, καθώς ξεκινά η λειτουργία μιας νέας μονάδας στο εργοστάσιο, αξίας 70 εκατ. λιρών, όπου θα κατασκευάζονται τμήματα για το κάτω μέρος του αμαξώματος.

Η Range Rover θα προσφέρει στους μελλοντικούς πελάτες της μια απρόσκοπτη εμπειρία ιδιοκτησίας EV με άνετη φόρτιση, συνεργασίες στον τομέα της ενέργειας, ενημερώσεις λογισμικού over-the-air και έξυπνη τεχνολογία για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Η πολυπόθητη wishlist έχει ανοίξει για προ-παραγγελίες, μαζί με αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφορίες για το νέο Range Rover Electric. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να κάνουν την εγγραφή τους στη wishlist και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να γίνουν ένας από τους πρώτους που υποβάλλουν παραγγελία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!