Η Skoda θα παρουσιάσει τρία ηλεκτρικά μοντέλα μικρότερα του Enyaq iV

Η παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων αποτελεί μέρος του νέου πλάνου της Skoda που έχει ορίζοντα το 2030

Η Skoda θα παρουσιάσει τρία ηλεκτρικά μοντέλα μικρότερα του Enyaq iV

Η παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων αποτελεί μέρος του νέου πλάνου της Skoda που έχει ορίζοντα το 2030

Η νέα στρατηγική της Skoda “Next Level Skoda Strategy 2030” περιλαμβάνει την περαιτέρω επέκταση της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, αλλά και την επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού της γκάμας της. Στα φιλόδοξα πλάνα της τσεχικής εταιρείας υπάρχει η είσοδος στην κορυφαία πεντάδα των πιο δημοφιλών μαρκών στην Ευρώπη. Παράλληλα, σε παγκόσμιο επίπεδο και όσον αφορά αγορές όπως η Ινδία, Ρωσία και Βόρεια Αφρική, η Skoda φιλοδοξεί να είναι στην κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SKODA ENYAQ IV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σε αυτή τη φάση πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκάμα της Skoda διαδραματίζει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Enyaq iV, το οποίο θα πλαισιωθεί σύντομα από το νέο Fabia. Ένα μικρό μοντέλο στη δημοφιλή κατηγορία των supermini που θα διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία, μοντέρνα σχεδίαση, διατηρώντας πάντα το προσιτό προφίλ του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SKODA ENYAQ IV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Όσον αφορά τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, η Skoda ανακοίνωσε την έλευση τριών νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων, μικρότερων του Enyaq iV. Η κίνηση αυτή έχει επιπλέον ως στόχο τη μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 50% μέχρι το 2030 και σε σύγκριση με το 2020. Ήδη εργοστάσια της SKODA είναι περιβαλλοντικά ουδέτερα όσον αφορά το αποτύπωμα άνθρακα και στόχος είναι αυτό να επιτευχθεί για όλα τα εργοστάσια της μάρκας σε Τσεχία και Ινδία, μέχρι το 2030.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!