Ένα διαφορετικό βραβείο για το Mazda CX-30

Διακρίθηκε ως το SUV με την μεγαλύτερη υπολειμματική αξία

Ένα διαφορετικό βραβείο για το Mazda CX-30

Διακρίθηκε ως το SUV με την μεγαλύτερη υπολειμματική αξία

Το Mazda CX-30 προσέθεσε μία ακόμη διάκριση στο “βιογραφικό” του, καθώς κέρδισε τον τίτλο “Wertmeister 2021” (Πρωταθλητής υπολειμματικής αξίας 2021) από το Γερμανικό 15ήμερο περιοδικό AUTO BILD και τον ανεξάρτητο ειδικό φορέα αξιολόγησης τιμών Schwacke. Οι συγκεκριμένοι φορείς αποφάσισαν ότι το CX-30 e- Skyactiv G 2.0 M Hybrid, διατηρεί την αξία του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μεσαίο SUV που διατίθεται στη Γερμανία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που το CX-30 αποδεικνύεται ένα τέτοιο all-around-αστέρι,” δήλωσε ο Bernhard Kaplan, διευθύνων σύμβουλος της Mazda Motors Γερμανίας. Ο τίτλος του Wertmeister αποτελεί μία ακόμα τρανή απόδειξη της ποιότητας και της αναγνώρισης για τη μάρκα Mazda.” Η υπολειμματική αξία υπολογίζεται στην τετραετία με 15.000 διανυθέντα χιλιόμετρα.

Η Mazda ανακοίνωσε το στρατηγικό της πλάνο έως το 2050

Πρόκειται για μία ακόμα τιμητική διάκριση για το δημοφιλές μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2019, και έχει ήδη στην τροπαιοθήκη του το χρυσό τιμόνι του 2019 για τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, καθώς και πολλά βραβεία design σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Car Design of the Year 2020-2021 από το Japan Automobile Hall of Fame.

Το CX-30 κατέκτησε επίσης και τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020 στην Ταϊλάνδη, τον τίτλο του ‘Top Pick’ των ερευνών καταναλωτών στις ΗΠΑ, και του φιναλίστ στο διαγωνισμό World Car of the Year 2020 (μαζί με το Mazda3). Έλαβε επίσης την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης, από τον Οργανισμό Euro NCAP.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!