Προσλήψεις για την ομάδα της Aston Martin στην F1

Στόχος να καλυφθεί το κενό που την χωρίζει από τις άλλες ομάδες των paddock

Προσλήψεις για την ομάδα της Aston Martin στην F1

Στόχος να καλυφθεί το κενό που την χωρίζει από τις άλλες ομάδες των paddock

Ο επικεφαλής της Aston Martin Racing, Otmar Szafnauer, αποκαλύπτει πως το δυναμικό θα φτάσει τα 800 άτομα, προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς με τις αντίπαλες ομάδες. Αναφέρει μάλιστα πως μέχρι να ανοίξουν το νέο εργοστάσιο (τον Αύγουστο του 2022) θα έχουν προσλάβει περισσότερα από 250 άτομα.

Κι ενώ ο Sebastian Vettel έφερε το πρώτο βάθρο για την ομάδα, στον αγώνα του Baku, o Szafnauer από τη μεριά του μας αναλύει τις προσπάθειες ενίσχυσης που έχουν σκοπό να φέρουν την Aston Martin ακόμα πιο κοντά στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά “Ανεβάσαμε αρκετά τον αριθμό των εργαζομένων, σε σχέση με την περίοδο που η ομάδα λεγόταν Force India και έχουμε σκοπό να τον αυξήσουμε ακόμη περισσότερο. Το νέο μας – και μεγαλύτερο – εργοστάσιο βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ είμαστε περίπου 535 άτομα αυτή τη στιγμή και έχουμε σκοπό να φτάσουμε τα 800 ή και παραπάνω, με την προϋπόθεση να είμαστε κάτω από τα όρια του κόστους. Το όλο μας εγχείρημά πηγαίνει καλά.”

H Aston Martin βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, ακριβώς πίσω από την ομάδα της AlphaTauri (έχοντας μόλις δύο βαθμούς λιγότερους) και ο Szafnauer συμπληρώνει πως έχουν ακόμα πολλή δουλειά μπροστά τους.

“Η διαφορά με τις ομάδες που προηγούνται είναι μεγαλύτερη από αυτήν με εκείνες που βρίσκονται πίσω μας, οπότε για το υπόλοιπο της σεζόν πρέπει να δουλέψουμε σωστά φέρνοντας μερικές ακόμα αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο. Έχουμε με σκοπό να το κατανοήσουμε καλύτερα και να κάνουμε τους οδηγούς μας να νιώθουν ακόμη πιο άνετα μέσα σε αυτό. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη αλλά ακόμα και η πέμπτη θέση δε θα είναι εύκολη. Θα κάνουμε όμως το καλύτερο που μπορούμε.” τόνισε κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!