Έρχεται στην Ευρώπη το ολοκαίνουργιο Toyota bZ4X

Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού SUV θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έρχεται στην Ευρώπη το ολοκαίνουργιο Toyota bZ4X

Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού SUV θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατασκευασμένο πάνω στην αποκλειστική νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία, και με βάση τη φιλοσοφία της eTNGA, το Toyota bZ4X είναι πρώτο μοντέλο της σειράς bZ (Beyond Zero). Με έντονο σχεδιασμό, ευρύχωρη καμπίνα και δυνατότητες SUV, το νέο αυτοκίνητο σηματοδοτεί το ντεμπούτο ενός νέου συστήματος τετρακίνησης που χρησιμοποιεί μεμονωμένους ηλεκτρικούς κινητήρες στον εμπρός και τον πίσω άξονα.

Χάρη στους αποδοτικούς κινητήρες και τη διαχείριση ενέργειας, τα επίσημα στοιχεία WLTP δείχνουν ότι το προσθιοκίνητο μοντέλο έχει αυτονομία έως 516 χλμ και το τετρακίνητο έως 470 χλμ. με μια φόρτιση.

Αυτό το επίπεδο απόδοσης επιτυγχάνεται χάρη στη μπαταρία 71,4 kWh που αναπτύχθηκε μετά από τεχνογνωσία ενός τετάρτου του αιώνα της Toyota στην τεχνολογία ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η ποιότητα της μπαταρίας υποστηρίζεται από ένα προαιρετικό πρόγραμμα φροντίδας που εγγυάται ότι μετά από 10 χρόνια ή 1.000.000 χλμ. η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι τουλάχιστον στο 70% της αρχικής.

Οι παραδόσεις των πρώτων bZ4X στους Ευρωπαίους πελάτες αναμένονται από το ερχόμενο καλοκαίρι. Το μοντέλο διατίθεται με μια σειρά από διαφορετικές επιλογές αγοράς και ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προγράμματος all-inclusive μίσθωσης που περιλαμβάνει συντήρηση, παροχή φορτιστή wallbox και πρόσβαση σε συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!