Austral, ο διάδοχος του Renault Kadjar (video)

Το μήκους 4,51 μέτρων θα αποκαλυφθεί πλήρως την άνοιξη, όταν και θα αρχίσουν οι πωλήσεις του

Austral, ο διάδοχος του Renault Kadjar (video)

Το μήκους 4,51 μέτρων θα αποκαλυφθεί πλήρως την άνοιξη, όταν και θα αρχίσουν οι πωλήσεις του

Μετά το coupe Arkana και το αμιγώς ηλεκτρικό Megane E-Tech, η Renault “γεμίζει” τις προτάσεις της στην μικρομεσαία κατηγορία με ένα ακόμη SUV. Πρόκειται για το Austral, το οποίο θα αντικαταστήσει το Kadjar στη γκάμα της γαλλικής μάρκας, αφού αποκαλυφθεί πλήρως την άνοιξη του 2022. Προς το παρόν δόθηκε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της πόρτας του χώρου αποσκευών, όπου φαίνεται το όνομα του μοντέλου και μέρος των φωτιστικών σωμάτων.

To Austral προέρχεται από την λατινική λέξη “australis” και σύμφωνα με την Sylvia Dos Santos, Διευθύντρια Στρατηγικής ονομάτων στη Renault επελέγη λόγω του ότι προφέρεται εύκολα, είναι ένα διεθνές όνομα και παραπέμπει σε ταξίδια, άρα ταιριάζει στο χαρακτήρα ενός SUV.

Το νέο SUV έχει μήκος 4,51 μέτρα και θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης, πιθανόν και με υβριδικά σύνολα. Σύμφωνα με τη Renault διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό για 5 επιβάτες, περιλαμβάνει σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρει απολαυστική οδική συμπεριφορά. Δίπλα στα Arkana και Megane E-Tech, η γαλλική μάρκα ελπίζει ότι το Austral θα τη βοηθήσει να κερδίσει και πάλι ένα σημαντικό μερίδιο στο C segment, το οποίο έχει χάσει τα τελευταία χρόνια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!