Η Jeep δημοσιοποίησε επίσημες εικόνες του Wagoneer S

Αφότου διέρρευσαν οι φωτογραφίες του Jeep Wagoneer S στο διαδίκτυο, η εταιρεία αναγκάστηκε ουσιαστικά να δημοσιοποιήσει επίσημες εικόνες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV.

Η Jeep δημοσιοποίησε επίσημες εικόνες του Wagoneer S

Αφότου διέρρευσαν οι φωτογραφίες του Jeep Wagoneer S στο διαδίκτυο, η εταιρεία αναγκάστηκε ουσιαστικά να δημοσιοποιήσει επίσημες εικόνες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV.

Η Stellantis έκανε μία… μικρή γκάφα δημοσιεύοντας κατά λάθος στο Facebook δύο φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer S. Οι φωτογραφίες έμειναν online για λίγα λεπτά, αλλά είχαν πλέον διαρρεύσει σε όλο το διαδίκτυο. Έτσι, η Jeep αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV.

Το Wagonner S διακρίνεται για την ιδιαίτερα κομψή αισθητική του, παρά τον μεγάλο όγκο του αμαξώματος. Η χαρακτηριστική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες δίνει φυσικά το παρών, αλλά με μια πιο εκλεπτισμένη λογική που ταιριάζει απόλυτα με τα λεπτά φώτα LED και τη λεπτεπίλεπτη φωτιζόμενη μπάρα από πάνω, που διατρέχει όλο το πλάτος του εμπρός μέρους. Μια αντίστοιχη μπάρα ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Χαρακτηριστικά για Jeep είναι τα τετραγωνισμένα τόξα των θόλων, πάνω από τους τροχούς, ενώ η διχρωμία δίνει την ψευδαίσθηση της αιωρούμενης οροφής, η οποία μάλιστα χαμηλώνει προς τα πίσω για να δώσει μια πιο σπορ νότα στη σιλουέτα του μεγάλου SUV.

Η ισχύς του αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος με στάνταρ τετρακίνηση φτάνει τους 600 ίππους και η επιτάχυνση από τα 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί σχεδόν 3,5 δλ. Η σχολαστικά προσεγμένη ποιότητα και τα premium υλικά συνυπάρχουν με ένα νέο «κέντρο ελέγχου» για τον οδηγό και νέα προσέγγιση για το Selec-Terrain.

Jeep Wagoneer S

Είναι πολύ πιθανό η καμπίνα να μοιράζεται στοιχεία με το Grand Wagoneer, το οποίο διαθέτει οθόνες συνολικής επιφάνειας 75 ιντσών: ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη infotainment, έξτρα οθόνη συνοδηγού και μία ακόμη για το χειρισμό του κλιματισμού.

Το Wagoneer S βασίζεται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα STLA-Large, που μπορεί να ενσωματώσει μπαταρίες έως 118 kWh. Το νέο μοντέλο διαθέτει διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ θα επεκτείνει τη συνεργασία της Jeep με την McIntosh δια μέσου ενός ηχοσυστήματος ειδικά ρυθμισμένου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με 19 ηχεία και υψηλή ποιότητα ήχου.

Οι πωλήσεις του Jeep Wagoneer S θα ξεκινήσουν στις ΗΠΑ το φθινόπωρο, ενώ στην Ευρώπη και την Ελλάδα αναμένεται το 2025.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!