Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer S

Το αμιγώς ηλεκτρικό Wagoneer S εντυπωσιάζει με την κομψή αισθητική.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer S

Το αμιγώς ηλεκτρικό Wagoneer S εντυπωσιάζει με την κομψή αισθητική.

Μπορεί η γκάφα της Stellantis, που δημοσίευσε κατά λάθος στο Facebook δύο φωτογραφίες του νέου Jeep Wagoneer S, να κράτησε για λίγα μόλις λεπτά, ο χρόνος αυτό ωστόσο ήταν αρκετός για να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο αυτές οι εικόνες και να αποκαλυφθεί έτσι η εμφάνιση του – μυστικού έως τώρα – μεγάλου αμιγώς ηλεκτρικού SUV.

Όπως μπορούμε ξεκάθαρα πλέον να δούμε, το Wagonner S διακρίνεται για την ιδιαίτερα κομψή αισθητική του, παρά τον μεγάλο όγκο του αμαξώματος.

Η χαρακτηριστική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες δίνει φυσικά το παρών, αλλά με μια πιο εκλεπτισμένη λογική που ταιριάζει απόλυτα με τα λεπτά φώτα LED και τη λεπτεπίλεπτη φωτιζόμενη μπάρα από πάνω, που διατρέχει όλο το πλάτος του εμπρός μέρους. Μια αντίστοιχη μπάρα ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Επίσης χαρακτηριστικά για Jeep είναι τα τετραγωνισμένα τόξα των θόλων, πάνω από τους τροχούς, ενώ η διχρωμία δίνει την ψευδαίσθηση της αιωρούμενης οροφής, η οποία μάλιστα χαμηλώνει προς τα πίσω για να δώσει μια πιο σπορ νότα στη σιλουέτα του μεγάλου SUV.

Μπορεί να μην έχουμε καμία πληροφορία ακόμη για το εσωτερικό του Wagoneer S, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μοιράζεται στοιχεία με το Grand Wagoneer το οποίο διαθέτει οθόνες συνολικά 75 ιντσών: ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη infotainment, έξτρα οθόνη συνοδηγού και μία ακόμη για τον χειρισμό του κλιματισμού.

Πληροφορίες δεν έχουμε ακόμη ούτε για το σύστημα κίνησης, παρά μόνον ότι το Wagoneer S θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως ηλεκτρικό και θα διαθέτει στάνταρ τετρακίνηση με ηλεκτρονικό έλεγχο all-terrain. Γνωρίζουμε επίσης πως η ισχύς θα φτάνει τους 600 ίππους, χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε ελάχιστα παραπάνω από 3,5”. Η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται πάντως το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, μπορεί να ενσωματώσει μπαταρίες έως 118 kWh.

Το ολοκαίνουριο Jeep Wagoneer S θα λανσαριστεί μέσα στο 2024. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις ΗΠΑ το φθινόπωρο, ενώ στην Ευρώπη και την Ελλάδα αναμένεται το 2025.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: AUTO EXPRESS

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!