Απίστευτο: Από τι υλικό είναι το πάτωμα του Skoda Vision 7S;

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Skoda Vision 7S βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Απίστευτο: Από τι υλικό είναι το πάτωμα του Skoda Vision 7S;

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Skoda Vision 7S βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Αναμφίβολα, το Skoda Vision 7S μαγνητίζει κάθε βλέμα τόσο με τη φουτουριστική σχεδίαση όσο και με τις καινοτόμες τεχνολογίες. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το πρωτότυπο μοντέλο της τσέχικης φίρμας επί ελληνικού εδάφους και πραγματικά αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η καμπίνα του.

Η Skoda έχει ανακοινώσει ότι στο εσωτερικό του 7θέσιου SUV έχει χρησιμοποιήσει ανακυκλώσιμα υλικά, ωστόσο στην ερώτηση μας, ποιο υλικό χρησιμοποιήθηκε ακριβώς για το πάτωμα του Vision 7S, ο υπεύθυνος της εταιρείας απάντησε «Recycled Tires», δηλαδή ανακυκλωμένα ελαστικά! 

Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο Vision 7S εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 89 kWh η οποία υπόσχεται αυτονομία που θα αγγίζει τα 600 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες.

Το άλλο στοιχείο που παρατηρεί κανείς είνι πως το εσωτερικό έχει απαρνηθεί τις λεπτομέρειες από γυαλιστερό χρώμιο και πλαστικό, ενδίδοντας στην γοητεία των ματ και παλ λεπτομερειών που συντείνουν στη δημιουργία μιας πιο «αριστοκρατικής» εικόνας. Στοιχεία που προσδίδει και το εξωτερικό.

Το μοντέλο που θα βασιστεί στο πρωτότυπο Skoda Vision 7S θα ξεκινήσει να παράγεται το 2026. Η σχεδίασή του δεν θα απέχει πολύ από το concept που συναντήσαμε στο Golden Hall. Μάλιστα, το όνομα που θα πάρει ως μοντέλο παραγωγής θα είναι «Space» και – όπως μας ανέφεραν – θα διαθέτει δεύτερη κολώνα (B-Pillar). Το Skoda Vision 7S θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Golden Hall έως και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!