e-νημερώσου: Volkswagen ID.3

Το ID.3 είναι το ηλεκτρικό μοντέλο που εξελίσσεται συνεχώς και μαζί του εξελίσσεται και η ηλεκτροκίνηση.

e-νημερώσου: Volkswagen ID.3

Το ID.3 είναι το ηλεκτρικό μοντέλο που εξελίσσεται συνεχώς και μαζί του εξελίσσεται και η ηλεκτροκίνηση.

Το πλήρως ηλεκτρικό bestseller της Volkswagen επιστρέφει με μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Εκτός από την προσθήκη του πιο πρόσφατου λογισμικού της VW, το νέο ID.3 έρχεται με ακόμα πιο μοντέρνο αμάξωμα, βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, βιώσιμα υλικά μη ζωικής προέλευσης και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Η τελευταία γενιά λογισμικού της Volkswagen βελτιώνει την απόδοση του λειτουργικού συστήματος και είναι σε θέση να λαμβάνει ενημερώσεις over-the-air(OTA). Σε συνδυασμό με το Volkswagen Connect, προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης του ID.3 με νέες λειτουργίες, ακόμη και μετά την αγορά του! Παράλληλα, στο νέο μοντέλο η φόρτιση, εκτός από ταχύτατη (ισχύς φόρτισης DC έως 170 kW), είναι και ευκολότερη, με στάνταρ λειτουργίες όπως το Plug & Charge.

Το ID.3 ήταν από τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και παραμένει ένα από τα λίγα που καταργούν το άγχος της αυτονομίας, καθώς είναι ικανό να διανύσει έως και 559 χλμ. με μία πλήρης φόρτιση στην έκδοση Pro S με τη μπαταρία των 77 kWh! Ο ηλεκτροκινητήρας των 204 ίππων επιταχύνει το ηλεκτρικό VW από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,7’’-7,9’’ (αναλόγως την έκδοση).

Χάρη στη δυνατότητα εκχώρησης που έχει ενεργοποιήσει η Kosmocar, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί άμεσα το ποσό της επιδότησης των 8.000 € μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», με τις τιμές για το ID.3 να ξεκινούν από 34.600 €, αλλά και με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit που περιλαμβάνει χαμηλό επιτόκιο 3,9%, προκαταβολή από 10%, εξόφληση σε έως 48 μήνες και μηνιαία δόση από 279 €.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ VOLKSWAGEN ID.3

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!