Δείτε τo νέο εξηλεκτρισμένο Fiesta από κοντά

Το νέο εξηλεκτρισμένο Fiesta θα εκτίθεται σε σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου θα μπορείτε να το θαυμάσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για αυτό.

Δείτε τo νέο εξηλεκτρισμένο Fiesta από κοντά

Το νέο εξηλεκτρισμένο Fiesta θα εκτίθεται σε σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου θα μπορείτε να το θαυμάσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για αυτό.

Το καινούργιο Ford Fiesta, είναι ανανεωμένο, με πιο εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό, νέες τεχνολογίες και εξηλεκτρισμένους κινητήρες της οικογένειας EcoBoost Hybrid που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με ποικιλία εκδόσεων, το μοντέλο εξοπλίζεται με τεχνολογίες επόμενης γενιάς, όπως οι νέοι προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare-Free High Beam), ο προσαρμοζόμενος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα προειδοποίησης παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert).

Κάτω από το καπό του νέου Fiesta υπάρχει ο υβριδικός κινητήρας EcoBoost Hybrid 48-volt, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων, το μοντέλο δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Το Ford Fiesta βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Ford Motor Ελλάς, στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, μαζί με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της μάρκας. Εκτός από το νέο Fiesta, στο χώρο υπάρχουν μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της μάρκας, όπως η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, το Ford Puma ST, αλλά και η συλλεκτική έκδοση Stormtrak του Ranger.

Στον διαδραστικό χώρο της Ford στο «The Mall Athens» ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί  για τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας, να επιλέξει και να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του, αλλά και να κλείσει ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής του.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!