Το νέο BYD Dolphin έφτασε στις εκθέσεις (photos + video)

Το πιο προσιτό BYD, το νέο Dolphin, βρίσκεται ήδη στην έκθεση της μάρκας στο Μαρούσι στην έκδοση comfort.

Το νέο BYD Dolphin έφτασε στις εκθέσεις (photos + video)

Το πιο προσιτό BYD, το νέο Dolphin, βρίσκεται ήδη στην έκθεση της μάρκας στο Μαρούσι στην έκδοση comfort.

Το νέο BYD Dolphin είναι το νέο μικρομεσαίο οικογενειακό χάτσμπακ, το οποίο ξεκινάει από 33.990 ευρώ στην έκδοση comfort και βρίσκεται στην έκθεση του Αμαρουσίου σε δύο χρώματα. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 25.767 ευρώ με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” και αποτελεί το πιο προσιτό μοντέλο της BYD αυτή τη στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι το σύστημα κίνησης συνδυάζει μπαταρία 60,4 kWh με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και 310 Nm. Οι επιδόσεις είναι πολύ καλές, με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 7’’ και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Η αυτονομία φτάνει τα 427 χλμ., ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίζει με ισχύ έως 88 kW, φτάνοντας από το 30% στο 80% σε 29’. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία V2L (Vehicle to Load), ώστε η μπαταρία του αυτοκινήτου να μπορεί εύκολα να φορτίζει εξωτερικές συσκευές.

Το μήκους 4,3 μ. χάτσμπακ έχει μέτριο πορτμπαγκάζ 345 λίτρων που ωστόσο μπορεί να μεγαλώσει στα 1.310 λτ. με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος.

BYD Dolphin ektheseis 12

Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει στοιχεία όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων 5’’, κεντρική οθόνη αφής 12,3’’ ηλεκτρικά περιστρεφόμενη, ψηφιακό βοηθό (Hi BYD), σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, επενδύσεις από vegan δέρμα, ζάντες αλουμινίου 17’’ και ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης.

Οι τιμές ξεκινούν από 33.990 € χωρίς την κρατική επιδότηση και συνοδεύονται από 6 χρόνια εγγύηση (ή 150.000 χλμ.), 8 χρόνια εγγύηση για τον ηλεκτροκινητήρα (ή 150.000 χλμ.) και 8 χρόνια εγγύηση για τη μπαταρία (ή 200.000 χλμ.).

Τιμές BYD Dolphin*
Dolphin Comfort: 33.990 €
Dolphin Design: 35.990 €

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

@motorone.gr Μόλις μπήκαν στις εκθέσεις BYD τα νέα Dolphin. Τα τσακώσαμε και τα βλέπουμε πριν τα οδηγήσουμε… 😉 @BYD #byd #byddolphin #tiktokcars ♬ Pour You Love – Ariyan Chowdhury

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!