Το νέο Ford Ranger Raptor στο ανανεωμένο stage της Ford στο «Golden Hall»

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford βρίσκεται εκεί, από τις 10:00 έως και τις 21:00, προκειμένου να ξεναγήσει όλους τους επισκέπτες στα μυστικά και τις προηγμένες τεχνολογίες του σκληροτράχηλου pick-up μοντέλου.

Το νέο Ford Ranger Raptor στο ανανεωμένο stage της Ford στο «Golden Hall»

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford βρίσκεται εκεί, από τις 10:00 έως και τις 21:00, προκειμένου να ξεναγήσει όλους τους επισκέπτες στα μυστικά και τις προηγμένες τεχνολογίες του σκληροτράχηλου pick-up μοντέλου.

Το Ford Ranger Raptor είναι ο πρωταγωνιστής στο ανανεωμένο stage της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι.

Oι επισκέπτες, εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά το κορυφαίο σε απόδοση pickup μοντέλο της ελληνικής αγοράς που υπογράφει η Ford Performance, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες και δυνατότητες κίνησης του νέου Ranger Raptor από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00-21:00 προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και να λύσει κάθε σας απορία.

Θυμίζουμε πως το πάντοτε φιλόξενο stage της Ford βρίσκεται στο επίπεδο «0» του γνωστού εμπορικού κέντρου.

Τα 10 highlights του Ford Ranger Raptor

  • Επιβλητική εξωτερική σχεδίαση με τονισμένα φτερά, χαρακτηριστικό ντιζάιν σχήματος C στα εμπρός φωτιστικά σώματα και εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών που συνδυάζονται με all‑terrain ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 285/70.
  • Ο κινητήρας βενζίνης 3.0 EcoBoost V6 που βελτιστοποιήθηκε από την Ford Performance αποδίδει μέγιστη ισχύ 292 PS και ροπή 491Nm. Σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.
  • Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10-σχέσεων με paddles για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ευκολία στην οδήγηση σε όλες τις επιφάνειες.
  • Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τον ήχο κινητήρα που προτιμά πιέζοντας ένα μπουτόν στο τιμόνι ή επιλέγοντας ένα drive mode που χρησιμοποιεί μία από τις ρυθμίσεις Quiet, Normal, Sport και Βaja.
  • Η ανάρτηση είναι εντελώς ανασχεδιασμένη και εξοπλίζεται με την επόμενη γενιά των αμορτισέρ FOX®5” Live Valve Internal Bypass για απόσβεση που προσαρμόζεται στη διαδρομή του αμορτισέρ.

  • Σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με νέο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων (αργό/γρήγορο), σε συνδυασμό με εμπρός και πίσω μπλοκέ διαφορικά.
  • 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, στα οποία περιλαμβάνεται το πρόγραμμα Baja, το οποίο είναι προσανατολισμένο για off-road διαδρομές.
  • Απόσταση από το έδαφος 272 χλστ. και γωνίες προσέγγισης 32ο, αναχώρησης 24-27ο και υπέρβασης ράμπας 24ο.
  • Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4” και κεντρική οθόνη αφής 12” για την υποστήριξη των συστημάτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4Α της Ford.
  • Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός και πληθώρα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Διαμορφώστε το δικό σας Ranger εδώ.

Δείτε περισσότερα για τo νέo Ranger Raptor εδώ.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο Ford εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!