Αγωνιστικά ημερολόγια του 2024

Τα ημερολόγια της νέας χρονιάς με θέμα το WRC και την ιστορία του motorsport, από την McKlein Publishing.

Αγωνιστικά ημερολόγια του 2024

Τα ημερολόγια της νέας χρονιάς με θέμα το WRC και την ιστορία του motorsport, από την McKlein Publishing.

Νέα χρονιά, νέο ημερολόγιο. Δώρο για τους λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου, είτε για τους φίλους μας, είτε για εμάς τους ίδιους!

Για πολλούς, τα έντυπα ημερολόγια, επιτοίχια ή επιτραπέζια, παραμένουν διαχρονικά. Αυτό η McKlein Publishing το γνωρίζει πολύ καλά και εδώ και δεκαετίες δημιουργεί για τους λάτρεις του motorsport ημερολόγια με εντυπωσιακές φωτογραφίες που εκπέμπουν ιστορία και συναίσθημα!

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις της για το 2024.

McKlein Rally Calendar 2024: “The Wider View”

Μοναδικά highlights της σεζόν 2023 του WRC, σε μορφή πανοράματος. Ο Kalle Rovanpera πυροδοτεί με το πέρασμά του πυροτεχνήματα στην Ειδική Διαδρομή Col de Braus στο Μόντε-Κάρλο, ο Takamoto Katsuta προσπαθεί να μείνει στον δρόμο στο Μεξικό και ο Thierry Neuville «ζωγραφίζει» στο χιόνι στη Σουηδία.

Το επίσημο ημερολόγιο τοίχου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA παραμένει το μεγαλύτερο του τύπου με διαστάσεις 95×48 εκ.. Όπως πάντα, υπάρχουν δύο σελίδες για κάθε μήνα έτσι ώστε να διαλέξετε.

Motorsport Classic 2024 Calendar

Ταξίδι στα υπέροχα χρόνια των αγώνων αυτοκινήτου και των ράλλυ με ονόματα όπως Monza, Monaco, Spa-Francorchamps και Safari Rally, σε οδηγούς – θρύλους όπως οι John Surtees, Niki Lauda, Walter Röhrl, Bruce McLaren και Phil Hill, αλλά και σε μονοθέσια Formula και αυτοκίνητα ράλλυ και τουρισμού που άφησαν εποχή.

Κάθε μήνα μπορείτε να στολίζετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες από τη δεκαετία του ‘50 έως τη δεκαετία του ‘70 με σκηνές και πορτρέτα από τη βάση δεδομένων της McKlein. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες κάθε μήνα – συνολικά 25 φωτογραφίες σε διαστάσεις 67×48 εκατοστά. Όπως πάντα, υπάρχει μια μίνι ιστορία για κάθε εικόνα.

2024 Desktop Rally Calendar: “History meets the Present”

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο 2024 της McKlein, κάθε δεκαπενθήμερο προσφέρει στον λάτρη των ράλλυ μια επιλογή μεταξύ κλασικού ή μοντέρνου. Τα δύο θέματα είναι εναλλάξιμα σε ελάχιστο χρόνο: ένα από το παρελθόν, ένα από την τελευταία σεζόν του WRC.

Υπάρχει λοιπόν κάτι για όλους – είτε πρόκειται για τα σύγχρονα υβριδικά Rally1 όπως Toyota GR Yaris, Hyundai i20 N και Ford Puma ή ένα κλασικό του διαμετρήματος ενός Metro 6R4, μιας Lancia Delta Integrale ή ενός Opel Ascona. Οι διαστάσεις του ημερολογίου των 56 σελίδων είναι 11,5×14 εκ..

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να τα παραγγείλετε τα ημερολόγια της McKlein Publishing στην ιστοσελίδα: www.rallyandracing.com/en/rallywebshop/calendars/.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!