F1: O Alex Albon θα επιστρέψει στο GP Σιγκαπούρης

Ο Alex Albon αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στο cockpit της Williams αυτό το Σαββατοκύριακο, στο GP Σιγκαπούρης της Formula 1.

F1: O Alex Albon θα επιστρέψει στο GP Σιγκαπούρης

Ο Alex Albon αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στο cockpit της Williams αυτό το Σαββατοκύριακο, στο GP Σιγκαπούρης της Formula 1.

O 26χρονος οδηγός της Williams, Alex Albon, είχε αναγκαστεί να χάσει το GP Ιταλίας λόγω επέμβασης αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης, με συνέπεια να τον αντικαταστήσει ο Nyck de Vries. Έχοντας βιώσει αναπνευστικές επιπλοκές από την αναισθησία, ο Ταϊλανδός οδηγός (γεννημένος στο Λονδίνο) είχε παραδεχθεί ότι θα είναι δύσκολο να επιστρέψει στη δράση στη Σιγκαπούρη, αλλά θα έβαζε τα δυνατά του.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Williams για την προεπισκόπηση του GP Σιγκαπούρης, ο Alex Albon θα οδηγεί το μονοθέσιο της ομάδας ξεκινώντας από τις ελεύθερες δοκιμές Παρασκευής. Ο Ταϊλανδός δήλωσε ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της σεζόν όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και επιπέδων υγρασίας, καθώς και της μεγάλης διάρκειας του αγώνα, που κάνει τους οδηγούς να χάνουν έως και 3 κιλά σε υγρά κατά τη διάρκειά του.

Ο Alex Albon δήλωσε: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έστειλαν μηνύματα και έδειξαν την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του GP Ιταλίας. Η προετοιμασία μου για τη Σιγκαπούρη ήταν λίγο διαφορετική από το κανονικό, αλλά αισθάνομαι καλά, και έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμος για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του Πρωταθλήματος».

«Δεν υποτιμώ το πόσο μεγάλη πρόκληση θα είναι, αλλά ανυπομονώ να μπω στην πίστα την Παρασκευή και να επιστρέψω στην οδήγηση. Είναι ένα εξαιρετικό σιρκουί πόλης και ο πιο κοντινός αγώνας στο σπίτι μου στην Ταϊλάνδη, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ και θα δω τους οπαδούς που έχουν έρθει».

Alex Albon

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!