Με δύο δυνατές ελληνικές συμμετοχές η Hyudai Ελλάς στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Η Hyundai Ελλάς στο φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις, στηρίζει δύο ελληνικά πληρώματα με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους.

Με δύο δυνατές ελληνικές συμμετοχές η Hyudai Ελλάς στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Η Hyundai Ελλάς στο φετινό EKO Ράλλυ Ακρόπολις, στηρίζει δύο ελληνικά πληρώματα με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους.

Για μια ακόμα χρονιά η Hyundai Ελλάς στηρίζει έμπρακτα το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και βρίσκεται δίπλα στο πλευρό δύο σπουδαίων ελληνικών πληρωμάτων με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Πρόκειται για τους Λάμπρος Αθανασούλα με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο και τον Μάνο Στεφανή με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή, οι οποίοι θα αγωνιστούν με το Hyundai i20 N Rally2.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο και απόλυτα ταυτισμένο με την Ελλάδα, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται 8-11 Σεπτεμβρίου 2022 να δώσει συνέχεια σε ό,τι ξεκίνησε πέρυσι με την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ WRC: να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό, όπως και να μεταφέρει την εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι καλύτεροι οδηγοί ράλλυ παγκοσμίως, τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα στην πενηντάχρονη ιστορία του WRC και όλοι όσοι αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο στον 10ο γύρο του Παγκοσμίου Ράλλυ WRC, το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα.

Ανάμεσά τους, δύο καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα θα αγωνισθούν με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς οδηγώντας Hyundai i20 Ν Rally2.

Hyundai Hellas Rally Teams – Τα πληρώματα

Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος: Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις. Ως πλήρωμα με τον Νίκο Ζακχαίο συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2007. Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, με σημαντικότερη την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Έκτοτε, ο Λάμπρος ανέβηκε 2 φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ έχουν κερδίσει 5 φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.

 

Μάνος Στεφανής – Κώστας Στεφανής: Μετά από 15 χρόνια, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής επιστρέφουν στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως το μοναδικό πλήρωμα γιου-πατέρα που εντάσσεται στο WRC 2. Οδηγός με αγωνιστική εκπαίδευση και σημαντικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία, ο Μάνος Στεφανής επανέρχεται στη δράση και φιλοδοξεί να προσφέρει πολύ θέαμα στους φίλους του σπορ. Για τον Κώστα Στεφανή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι 31 συμμετοχές σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, οι 28 εκκινήσεις σε Ράλλυ Ακρόπολις, εκ των οποίων τερμάτισε 9 φορές στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων, οι ταχύτεροι χρόνοι σε επιμέρους ειδικές διαδρομές και η νίκη το 1995, πιστοποιούν την τεράστια δυναμική του.

Hyundai Hellas Rally Teams – Η λογοτύπηση

Με ιδιαίτερο αγωνιστικό λογότυπο, η Hyundai Ελλάς επισφραγίζει όχι μόνο την υποστήριξή της στα δύο καταξιωμένα ελληνικά πληρώματα που θα συμμετάσχουν φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και ανοίγει την αυλαία για περισσότερες ενέργειες για τους φίλους και πελάτες των εντυπωσιακών μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Hyundai με την υπογραφή Ν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!