Live: Clio Cup Series – Imola

Παρακολουθήστε ζωντανά τους αγώνες του Clio Cup Series από την Imola. Σε αυτό το γύρο συμμετέχουν οδηγοί από το Ευρωπαϊκό και το Ιταλικό Πρωτάθλημα.

To ενιαίο Πρωτάθλημα Clio Cup Series είναι απόγονος του R8 Gordini Cup που ξεκίνησε να διοργανώνεται το 1966. To ενιαίο με Renault Clio ξεκίνησε την πορεία του το 1991. Πέραν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υπάρχουν εθνικά σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Ανατολική Ευρώπη.

Η φετινή σεζόν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απαρτίζεται από 9 γύρους σε πίστες όπως οι: Jarama (Ισπανία), Imola και Monza (Ιταλία), Zandvoort (Ολλανδία), Hockenheim (Γερμανία), Spielberg (Αυστρία), Paul Ricard (Γαλλία) και Βαρκελώνη (Ισπανία).

Δεδομένων των διαφορετικών εθνικών Πρωταθλημάτων όμως, θα διεξαχθούν αγώνες και στις ακόλουθες πίστες: Nogaro και Magny-Cours (Γαλλία), Misano και Mugello (Ιταλία), Βαλένθια (Ισπανία) και Hungaroring (Ουγγαρία).

Το Πρωτάθλημα διεξάγεται με το Renault Clio Cup, που φέρει 4κύλινδρο turbo κινητήρα 1.330 κ. εκ., o οποίος αποδίδει 203 ίππους και 300 Nm ροπής, διαθέτει σειριακό κιβώτιο 5 σχέσεων και το συνολικό του βάρος είναι 1.030 κιλά.

Ο 1ος αγώνας μεταδόθηκε το Σάββατο και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο επάνω βίντεο, ενώ η ζωντανή σύνδεση με την Imola για το 2ο αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή, 8 Μαΐου, στις 17:20.

2ος αγώνας: Κυριακή 17:20

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!