M-Sport Ford WRT: Δεύτερο συνεχόμενο βάθρο για τον Fourmaux στην Κένυα

Στο απαιτητικό Ράλλυ Σαφάρι, ο Adrien Fourmaux και ο συνοδηγός του, Alex Coria τερμάτισαν στη 3η θέση με το Ford Puma Hybrid Rally 1.

Το δίδυμο Adrein Fourmaux και Alex Coria αποδείχθηκε αρκετά αποτελεσματικό και στην Κένυα, καταφέρνοντας να τερματίσουν με το Ford Puma Hybrid Rally 1 στην 3η θέση του Ράλλυ Σαφάρι.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο podium για το γαλλικό δίδυμο, καθώς και στο ράλλυ της Σουηδίας είχαν καταφέρει να ανέβουν στο βάθρο, πάλι στην 3η θέση, αψηφώντας το κρύο.

Στην Κένυα το ράλλυ είναι ακόμα πιο απαιτητικό, με πολλούς να το θεωρούν το πιο δύσκολο σε όλο το καλεντάρι. Όμως, οι Fourmaux και Coria κατάφεραν να αποφύγουν τους κινδύνους, με μοναδικό πρόβλημα ένα σκασμένο ελαστικό. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 17 βαθμούς και να κρατήσουν την 3η θέση στην κατάταξη των οδηγών.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης επέστρεψε στην ομάδα της Ford στο ράλλυ Σαφάρι και τερμάτισε 9ος στη γενική κατάταξη, ενώ ο Grégoire Munster έκανε ένα πολύ δυναμικό ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία Rally1, κερδίζοντας 2 πόντους στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Επόμενος σταθμός για το WRC και την M-Sport Ford WRT είναι η Κροατία, στις 18 Απριλίου, 2024.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!