H M-Sport Ford WRT ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν WRC 2024

H M-Sport Ford WRT ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν WRC 2024

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Ράλλυ Μόντε Κάρλο και της νέας σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Για φέτος η M-Sport Ford αλλάζει εντελώς την οδηγική της σύνθεση, με δύο νεαρούς οδηγούς. Άλλωστε, η βρετανική ομάδα είναι γνωστή ως εκκολαπτήριο οδηγών υψηλής κλάσης και ίσως οι φετινές επιλογές της επιβεβαιώσουν τη φήμη της.

Ο Adrien Fourmaux είναι ο πιο έμπειρος από τους δύο οδηγούς της ομάδας, και με ήσυχο τρόπο κέρδισε την -εκ νέου- προαγωγή του, καθώς έχει κάνει ό,τι του ζήτησε η M-Sport, εξελίσσοντας το Fiesta Rally2 και κατακτώντας το Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλλυ. Όντας ο πιο έμπειρος εκ των δύο οδηγών, σε αυτόν θα επικεντρωθούν οι ελπίδες της M-Sport για καλά αποτελέσματα και θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει ωριμάσει και μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.

Άλλωστε, ο Gregoire Munster, ο οδηγός που επέλεξε ο Malcolm Wilson για να πλαισιώσει το Γάλλο έχει κάνει μόλις δύο αγώνες με αυτοκίνητο Rally1, αν και έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει. H απειρία της οδηγικής σύνθεσης ίσως δυσκολέψει και την εξέλιξη του Ford Puma, το οποίο θα πρέπει να απαλλαγεί από τα προβλήματα αξιοπιστίας που το ταλανίζουν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!