Η M-Sport Ford στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στα καλά αποτελέσματα με αιχμή του δόρατος τον Ott Tanak.

Η M-Sport Ford στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στα καλά αποτελέσματα με αιχμή του δόρατος τον Ott Tanak.

Η M–Sport Ford στοχεύει ένα καλό αποτέλεσμα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έτσι ώστε να δώσει τέλος στο σερί μέτριων εμφανίσεων που έχει η ομάδα τη φετινή χρονιά. Πρώτο βιολί στην προσπάθεια της είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2019, Ott Tanak, έχοντας συνοδηγό στο Puma Rally1 τον Martin Järveoja.

Ο Εσθονός, παρότι έχει μείνει εκτός μάχης για το φετινό πρωτάθλημα οδηγών, διψά για διάκριση στο ελληνικό ράλλυ καθώς πέρσι, οι εντολές της προηγούμενης ομάδας του δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Neuville κι έτσι αρκέστηκε στη 2η θέση. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει η M–Sport Ford να του ετοιμάσει ένα αξιόμαχο αλλά και αξιόπιστο αυτοκίνητο για να μπορέσει να αναμετρηθεί με τα πανίσχυρα Toyota και τα ταχύτατα Hyundai.

Το δεύτερο Puma Rally1 οδηγεί ο νεαρός Pierre–Louis Loubet με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul. Ο Γάλλος οδηγός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο περσινό Ακρόπολις αλλά στάθηκε άτυχος καθώς αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα και έχασε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Κατάφερε παρόλα αυτά να τερματίσει στην 4η θέση, πίσω από τα τρία Hyundai! Οι προσδοκίες λοιπόν από τον νεαρό είναι πολύ υψηλές για φέτος.

Με το τρίτο Puma τρέχει ο Ιορδάνης Σερδερίδης, στην τέταρτη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα, μετά τα Ράλλυ Μόντε Κάρλο, Μεξικό και Σαφάρι. Συνοδηγός του Έλληνα οδηγού είναι ο Frederic Miclotte και στόχος του πληρώματος είναι μια καλή εμφάνιση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!