ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφόρησε το «Επίσημο Πρόγραμμα»

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κυκλοφόρησε αποκλειστικά με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφόρησε το «Επίσημο Πρόγραμμα»

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κυκλοφόρησε αποκλειστικά με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κυκλοφόρησε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά με την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Για όσους το προλάβατε, θα έχετε ήδη στη διάθεσή σας όλες τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στις 82 σελίδες του. Για όσους απο την άλλη δεν το έχετε ήδη στα χέρια σας, μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.

Κυρίως, ωστόσο, το «Επίσημο Πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλλυ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

 

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

Διαβάστε όλα όσα αφορούν την ασφάλεια των θεατών στις ειδικές διαδρομές στο ένθετο «οδηγός θεατή», και γίνετε κι εσείς μέρος μιας επιτυχημένης διοργάνωσης.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!