Νέα Toyota Corolla 1.8 Hybrid: Δυναμική και με σταθερές αξίες (video)

Ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία, μία συνταγή που πάντα κερδίζει για την Toyota και φυσικά βασίστηκε σε αυτή παρουσιάζοντας την ανανεωμένη Corolla.

Μπορεί λοιπόν σήμερα τα SUV να κλέβουν τις προτιμήσεις και η αμιγώς μικρομεσαία πιάτσα να έχει χάσει την λάμψη της, όμως μια Corolla πάντα έχει τον τρόπο της να έλξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Τραβάει την προσοχή και μάλιστα μετασχηματισμένη στην hatchback λογική και με την πιο σύγχρονη υβριδική ταυτότητα στα σπλάχνα της, κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η νεότερη, πέραν μιας ολοκληρωτικής ανανέωσης, ορατής και αόρατης, εστιάζει λιγότερο στον εντυπωσιασμό και περισσότερο στην ουσία. Προβάδισμα στις εντυπώσεις έχει το οδηγικό αποτέλεσμα, με την εισαγωγή στην 5ης γενιά της υβριδικής τεχνολογίας της Toyota.

Oπτικά σε κερδίζει με την αιχμηρή και δυναμική της εικόνα, ωστόσο σημαντικό μέρος του hi-tech χαρακτήρα εκδηλώνεται με το εξελιγμένο υβριδικό της σύνολο, που βρίσκεται στην 5η γενιά του και λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά και αποτελεσματικά, αναφορικά με τη διαχείριση ενέργειας και την οικονομία καυσίμου.

Αναλυτικότερα όμως για την Toyota Corolla μπορείτε να βρείτε στη δοκιμή μας εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!