H 6η ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ντακάρ

Η ειδική διαδρομή της Παρασκευής είχε μήκος 404 χλμ. για τους αγωνιζόμενους στην κατηγορία των αυτοκινήτων, πριν το σαββατιάτικο ρεπό

Περιμετρικά του Riyadh κινήθηκαν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου οι συμμετέχοντες στο Ράλλυ Ντακάρ. Η 6η ειδική διαδρομή είχε μήκος 404 χλμ. και ολοκληρώθηκε με τους Orlando Terranova και Daniel Oliveras Carreras της Bahrain Raid Xtreme να σημειώνουν τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία των αυτοκινήτων. Ήταν η πρώτη νίκη σε ειδική διαδρομή του Ντακάρ για τον Αργεντίνο από το 2015. Στη γενική κατάταξη εξακολουθεί να προηγείται ο Nasser Al-Attiyah (Toyota Gazoo Racing), έχοντας προβάδισμα σχεδόν 49 λεπτών από τον Yazeed Al Rajhi (Overdrive Toyota).

Στις μοτοσικλέτες νικητής στην 6η ειδική διαδρομή αναδείχτηκε ο Mason Klein (BAS Dakar KTM Racing Team), στα Quad ο Aleksander Maksimov (Chyr Mari), στα SSV οι Marek Goczal / Lukasz Laskawiec (Cobant-Energylandia Rally Team), στα LWV οι Seth Quintero / Dennis Zenz (Red Bull Off-Road Junior Team USA) και στα φορτηγά οι Andrey Karginov / Andrey Mokeev / Ivan Malkov (Kamaz – Master).

Το Ράλλυ Ντακάρ συνεχίζεται την Κυριακή 9 Ιανουαρίου με την 7η ειδική διαδρομή μήκους 402 χλμ., από το Riyadh έως το Al Dawadimi.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!