Skoda Enyaq iV: Συναισθηματικά… φορτισμένο (video)

Το τηλεοπτικό σποτ για το ηλεκτρικό SUV συνδυάζει την ευαισθησία και την τεχνολογία με έναν ευφάνταστο, πρωτότυπο τρόπο

Skoda Enyaq iV: Συναισθηματικά… φορτισμένο (video)

Το τηλεοπτικό σποτ για το ηλεκτρικό SUV συνδυάζει την ευαισθησία και την τεχνολογία με έναν ευφάνταστο, πρωτότυπο τρόπο

Θέλοντας να περάσει το μήνυμα «100% ηλεκτρικό, 100% ανθρώπινο» η Skoda παρουσιάζει το τηλεοπτικό σποτ για το λανσάρισμα του Enyaq iV, του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Η εταιρεία απευθύνθηκε στη Fallon London, ένα creative agency που ανήκει στη Leo Burnett για να ετοιμάσει ένα animated spot του πιο σημαντικού μοντέλου στα 126 χρόνια της εταιρίας.

Σύμφωνα με τη Skoda, το μοντέλο είναι δισυπόστατο. Είναι δυναμικό σχεδιαστικά αλλά και ευαισθητοποιημένο για το περιβάλλον και με οικολογική συνείδηση. Αυτό το δίπολο, αποδόθηκε στο σποτ με μία ευφάνταστη ιδέα: ένα ζευγάρι υιοθετεί δύο ρομποτάκια! Ο Pu-RR (το γαλάζιο ρομποτάκι) είναι ευγενής και συναισθηματικός, ενώ ο Gr-RR (το πορτοκαλί ρομποτάκι) πιο παθιασμένος και δημιουργικός, με τους δύο χαρακτήρες να μην βρίσκονται πάντα σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους.

Έτσι σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το Skoda Enyaq iV

Αυτό όμως δεν ισχύει στον εργασιακό τους χώρο, στο εργοστάσιο της Skoda, όπου τα χαρακτηριστικά και οι δεξιότητές τους αλληλοσυμπληρώνονται με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα αυτοκίνητο που εκφράζει τα καλύτερα των δύο κόσμων που αντιπροσωπεύουν ρομποτάκια: το νέο Enyaq iV.

Το τηλεοπτικό σποτ προβάλλεται ήδη στα ελληνικά κανάλια, με κεντρικό μήνυμα  «100% ηλεκτρικό. 100% ανθρώπινο». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυβραβευμένος στον χώρο της διαφήμισης Γάλλος σκηνοθέτης Frederic Planchon, που εκτός άλλων έχει βραβευθεί στην καριέρα του με συνολικά 12 Χρυσούς Λέοντες, στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το νέο Skoda Enyaq iV, βασίζεται στην ΜΕΒ, την αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση του Volkswagen Group, προσφέρει χώρους παρόμοιους με το Kodiaq, το μεγάλο SUV της μάρκας, ισχύ έως 299 ίππους και αυτονομία έως 536 χλμ. Η τιμή του Enyaq iV 50 ξεκινά από τις 30.026 €, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ ετοιμοπαράδοτα  είναι και περιορισμένα Enyaq iV 60 Launch Edition, με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 44.756 €, κατόπιν επιδότησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!