Όλες οι αλλαγές στο ανανεωμένο Ford Fiesta (video)

Πέρα από τον πλουσιότερο εξοπλισμό, η κορυφαία έκδοση ST αποκτά και αυξημένη ροπή

Όλες οι αλλαγές στο ανανεωμένο Ford Fiesta (video)

Πέρα από τον πλουσιότερο εξοπλισμό, η κορυφαία έκδοση ST αποκτά και αυξημένη ροπή

Η Ford προχώρησε στην ανανέωση του Fiesta, η οποία περιλαμβάνει ένα διακριτικό σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και τεχνολογική αναβάθμιση. Στις αλλαγές περιλαμβάνεται η τοποθέτηση του ψηφιακού πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, η παρουσία συστημάτων ενημέρωσης του οδηγού για κινδύνους στο δρόμο και η προσθήκη της έκδοσης εξοπλισμού Vignale.

Ο κινητήρας 1.0 EcoBoost Hybrid του νέου Fiesta διατίθεται σε εκδόσεις με ισχύ 125 και 155 ίππων, σε συνδυασμό με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο κινητήρας 1.0 EcoBoost της αποδίδει 100 ίππους, με κατανάλωση από 5,2 l/100 km και εκπομπές CO2 118 g/ km (WLTP).

Μάθετε τα πάντα για το ανανεωμένο Ford Fiesta

Το νέο Fiesta ST, που εξέλιξε η Ford Performance, φέρει νέους προβολείς Matrix LED, νέα σπορ καθίσματα Performance Seats που εξελίχθηκαν από την εταιρεία και σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνεται μία νέα εμπρός μάσκα Chrystaline Grey και η εντυπωσιακή εξωτερική βαφή Mean Green – καθώς και 10% αυξημένη μέγιστη ροπή που τώρα φτάνει τα 320 Nm. Η μέγιστη ισχύς από τον 1.5 EcoBoost ανέρχεται στους 200 ίππους.

Η έκδοση ST-Line που είναι εμπνευσμένη από την Ford Performance προσφέρει πιο σπορ χαρακτήρα και είναι αναγνωρίσιμη από τη νέα άνω μάσκα με το πιο βαθύ ένθετο τμήμα και την κυψελοειδή σχεδίαση με gloss black φινίρισμα. Οι φαρδιοί πλαϊνοί αεραγωγοί είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ μία μεγαλύτερη κάτω μάσκα ενισχύει τη δυναμική εμφάνιση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!