Γιάννης Δασούκης: Γιατί το νέο Toyota C-HR έχει τόσο… extreme σχεδίαση (video)

Ο product manager της Toyota Hellas απαντάει στις ερωτήσεις μας, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου Toyota C-HR στην Ίμπιζα.

Βρεθήκαμε στο νησί της Ισπανίας με στόχο να οδηγήσουμε για πρώτη φορά τη νέα γενιά του Toyota C-HR. Στην ελληνική αποστολή παρευρέθηκε και ο product manager της Toyota Hellas, Γιάννης Δασούκης, ο οποίος απαντήσε σε κάποια ερωτήματα που είχαμε τόσο για το νέο Toyota C-HR, όσο και για τη μάρκα γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα έδωσε μια απάντηση σε αυτούς που χαρακτηρίζουν “extreme” σχεδιαστικά το νέο Toyota C-HR, ενώ έκανε μια εκτίμηση σχετικά με το ποσοστό μεριδίου αγοράς που θα έχουν οι υβριδικές εκδόσεις στη χώρα μας.

Να θυμίσουμε ότι μετά από 6 χρόνια, η Toyota παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του «αντισυμβατικού» της SUV, έχοντας στην πλάτη του πάνω από 840.000 πωλήσεις στην Ευρώπη. Το νέο Toyota C-HR διατίθεται σε τέσσερις υβριδικές εκδόσεις: Δύο full hybrid (HEV), μία τετρακίνητη HEV και μία plug-in hybrid (PHEV). Στην Ίμπιζα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τις δύο από αυτές.

Ουσιαστικά, το ιαπωνικό C-SUV δανείζεται τα υβριδικά συστήματα κίνησης 5ης γενιάς που συναντάμε στην Corolla HEV και το Prius PHEV. Αναλυτικότερα, έχουμε την βασική έκδοση 1.8 Hybrid των 140 ίππων, η οποία αποτελεί την χαρά της… οικονομίας. Εκτός από την εξαιρετική μέση κατανάλωση των 4,7 λτ./100 χλμ, οι εκπεμπόμενοι ρύποι είναι επίσης χαμηλά στα 105 γρ./χλμ.

Ο Γιάννης Δασούκης είναι ο product manager στην Toyota Hellas.

Ακολουθήστε μας και στο Tik Tok!

@motorone.gr Βρισκόμαστε στην Ίμπιζα για να οδηγήσουμε το ολοκαίνουργιο Toyota C-HR. @Toyota_hellas @TOYOTA #toyotachr #toyota #cars #ibiza ♬ Marvelous – Mission

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!