Ι.Ο.Α.Σ: Οδική Ασφάλεια και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (video)

Η συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» επεκτάθηκε με στόχο την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας.

Βρεθήκαμε στη Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τίτλο: «Προορισμός… Οδική Ασφάλεια».

Συνομιλήσαμε τόσο με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, Βάσω Δανέλλη-Μυλωνά, όσο και με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου σχετικά με τη νέα συνεργασία, αλλά και τι περιλαμβάνει.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν δράσεις σε τρεις κύριους άξονες:

  • Ο πρώτος άξονας εστιάζει στην ασφάλεια των επιβατών/επισκεπτών στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου.
  • Ο δεύτερος άξονας εστιάζει στην ασφάλεια των επιβατών κατά τη μετακίνησή τους στη χώρα. Ειδικότερα, θα επεκταθεί η εκστρατεία “Enjoy visiting Greece – Stay safe on the road” που πραγματοποιείται από το 2013 σε περισσότερα σημεία του αεροδρομίου με προσαρμοσμένα μηνύματα ανάλογα με τους χώρους προβολής.
  • Ο τρίτος άξονας εστιάζει στην ασφάλεια των πολιτών των 9 όμορων δήμων μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές Δ/θμιας εκπαίδευσης, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών της περιοχής των Μεσογείων σχετικά με την υπεύθυνη συμπεριφορά στο δρόμο.

Περισσότερα σχετικά μπορείτε να μάθετε στο παραπάνω βίντεο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!