Γιατί το νέο Kia XCeed σε κερδίζει από το 1ο λεπτό (video)

Δυναμικό, περιπετειώδες και με σημαντικές πινελιές ανανέωσης, το νέο XCeed ξεχωρίζει και σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό.

Εμφανισιακά, το ανανεωμένο Kia XCeed φέρει μικρές στιλιστικές αναβαθμίσεις που κάνουν τη διαφορά. Μάσκα και προφυλακτήρες έχουν υποστεί τις παρεμβάσεις των σχεδιαστών, τα LED ημέρας μπήκαν σε σειρά αφήνοντας το ice cube μοτίβο, οι προβολείς ομίχλης ενσωματώθηκαν στο κύριο φωτιστικό σώμα και οι ακροβολισμένες αεροκουρτίνες που στέλνουν δροσερό αέρα στα ενδότερα των τροχών και εξομαλύνουν αεροδυναμικά, πήραν δημιουργικά τη θέση τους στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Πίσω ξεχωρίζει από τα εντυπωσιακά LED φώτα σε κυψελωτή σχεδίαση και το ψευδόdiffuser, ενώ πλέον το ανανεωμένο Kia XCeed διατίθεται και σε έκδοση GT-Line, όπως αυτό που οδηγούμε.

Κάτω από το καπό έχουμε έναν μοντέρνας τεχνολογίας κινητήρα που αναλαμβάνει να το ζωηρέψει και οι 160 ίπποι πορεύονται αγκαζέ με τα 253 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας γεμάτη απόδοση και δυναμικές επιδόσεις. Το ήπιο 48βολτο υβριδικό σύστημα πουσάρει τον κινητήρα στην προσπάθεια για απόδοση, καθαρότερους ρύπους και χαμηλές καταναλώσεις.

Το ανανεωμένο XCeed συνολικά σε κερδίζει, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο απ’ όποια πλευρά και αν το κρίνεις.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Kia XCeed στην αναλυτική μας δοκιμή πατώντας εδώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!