O Max Verstappen με Mega Truck

Παρακολουθήστε τον 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen, πίσω από το τιμόνι ενός θηριώδους Mega Truck να τσαλαπατάει αυτοκίνητα σε αγώνα με τον Yuki Tsunoda.

O 25χρονος Ολλανδός Max Verstappen και ο 23χρονος Ιάπωνας Yuki Tsunoda, συμμετείχαν σε έναν… διαφορετικό αγώνα, μακριά από τις πίστες της Formula 1, όπου συνηθίζουν να αγωνίζονται. Οι δύο πιλότοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι δύο τεράστιων Mega Truck, με ισχύ 500 ίππων, και συνολικό ύψος 3 μ. Καθένα από τα θηριώδη ελαστικά που ζυγίζει 700 κιλά!

Ο Verstappen οδηγούσε το «Supermax», ενώ ο Tsunoda το «Yukinator». Η Red Bull διοργάνωσε έναν άτυπο αγώνα (με κατατακτήριες δοκιμές) στο λειτουργικό ορυχείο σιδήρου του Erzberg στην Αυστρία, όπου διεξάγεται κάθε χρόνο και ο αγώνας enduro Erzberg Rodeo, που έχει κάνει το βουνό γνωστό ως «σιδερένιο γίγαντα».

Ο Max Verstappen δήλωσε: «Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι αξιόλογο εκτός δρόμου. Έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο ράλλυ του πατέρα μου, αλλά αυτό ήταν περισσότερο στην άσφαλτο. Ειλικρινά, η προσέγγιση του γύρου μου στις κατατακτήριες ήταν να επιβιώσω! Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

Με την ολοκλήρωση της πρώτης τους εμπειρίας σε αγώνες εκτός δρόμου, η προσοχή των δύο οδηγών στρέφεται ξανά στη Formula 1 και το GP Αυστρίας, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Red Bull Ring, δηλαδή την «έδρα» της Πρωταθλήτριας ομάδας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!