The Calm: Ταινία μικρού μήκους της BMW

Παρακολουθήστε την ταινία μικρού μήκους της BMW Films «The Calm», με την Pom Klementieff και την Uma Thurman σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, μαζί με την BMW i7 M70 xDrive.

Η τελευταία παραγωγή της BMW Films έκανε παγκόσμια πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η μικρού μήκους ταινία «The Calm» προσφέρει μια γενναία δόση συναρπαστικής χολιγουντιανής δράσης με τη νέα BMW i7 M70 xDrive. Το αμιγώς ηλεκτρικό κορυφαίο μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας υπόσχεται δυνατό θέαμα με καθηλωτικές σκηνές στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Pom Klementieff (από τη σειρά ταινιών ‘Guardians of the Galaxy’) και η Uma Thurman (από τη σειρά ταινιών ‘Kill Bill’).

Με την πρεμιέρα του «The Calm» η BMW γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των παραγωγών της BMW Films. Με τον Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) να αναλαμβάνει την εκτελεστική παραγωγή και τον Sam Hargrave (Marvel Cinematic Universe) σε ρόλο σκηνοθέτη, η ταινία διάρκειας επτά λεπτών διαθέτει υψηλή κινηματογραφική ποιότητα. Το soundtrack του «The Calm» είναι έργο του συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Hans Zimmer, στην τροπαιοθήκη του οποίου περιλαμβάνονται δύο βραβεία Όσκαρ.

Στο «The Calm», η Pom Klementieff και η Uma Thurman υποδύονται ένα δίδυμο μυστικών πρακτόρων που έχουν κληθεί χωριστά σε ένα σημείο συνάντησης στις Κάννες. Ωστόσο πρώτα, πρέπει να ξεφύγουν από κάποιους μυστηριώδεις αντιπάλους. Η Klementieff γλιτώνει οριακά από μια αεροπειρατεία μετά από αγωνιώδη μάχη στο πίσω μέρος της BMW i7 M70 xDrive. Και αργότερα ανακαλύπτει ότι η Thurman είχε ένα παρόμοιο καυγά (εκτός οθόνης) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, εξολοθρεύοντας δύο κακοποιούς. Οι δύο πρωταγωνίστριες συναντιούνται στην ώρα τους στο ξενοδοχείο Martinez για να συνθέσουν το πάζλ της ιστορίας πίσω από τη μυστική αποστολή τους.

Το «The Calm» είναι το τελευταίο επεισόδιο στη μακρόχρονη ιστορία κινηματογραφικών παραγωγών της BMW Films. Το «The Hire», μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, χαρακτηρίστηκε ως αντισυμβατικό στο χώρο του ψηφιακού κινηματογράφου προτού εμφανιστούν οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά online στο BMWfilms.com και είχε πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές, τις ημέρες πριν από την εξάπλωση του γρήγορου internet και του YouTube. Πιο πρόσφατα, η ταινία «The Escape» καθήλωσε το κοινό με μια ιστορία γεμάτη αγωνία, πραγματευόμενη θέματα όπως η αγάπη, ο πόλεμος, ο φόβος και ο θάνατος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!