Άφιξη Χρυσής Μπάλας με… F1

Δείτε τον Esteban Ocon να φέρνει με ένα μονοθέσιο F1 της Alpine τη Χρυσή Μπάλα για τη χθεσινή απονομή των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Με φαντασμαγορικό τρόπο αφίχθη η Χρυσή Μπάλα εχθές, στην τελετή απονομής των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου, στο Theatre du Chatelet στο Παρίσι, προσδεμένη σε ένα μονοθέσιο Formula 1 της Alpine, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος Γάλλος Esteban Ocon.

Επρόκειτο για την 66η απονομής Χρυσής Μπάλας, την οποία παρακολούθησαν 800 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. O Karim Benzema αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της περασμένης σεζόν, για να γίνει ο 5ος Γάλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κερδίζει τη Χρυσή Μπάλα και ο πρώτος μετά τον Zinedine Zidane (1998).

Ο Esteban Ocon έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο με ένα μονοθέσιο του 2013, της ομάδας του Enstone, που τότε ονομαζόταν Lotus, βαμμένο στα σημερινά χρώματα της Alpine. H E21 διαθέτει ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα και ο εκκωφαντικά γλυκός ήχος θύμισε παλαιότερες εποχές της F1.

Διαφαίνονταν οι πυρακτωμένες εξατμίσεις μέσα στη νύχτα, με τον Ocon να κάνει burnout καθώς έφερνε τη Χρυσή Μπάλα, η οποία ήταν προσδεμένη στο airbox του μονοθεσίου. Ο Γάλλος είχε την τιμή να φέρει με τα χέρια του το πολύτιμο τρόπαιο στο χώρο της εκδήλωσης, στο Theatre du Chatelet.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!