Κορυφαίοι οδηγοί μιλούν για την υπερειδική διαδρομή του EKO Acropolis 2022 στο ΟΑΚΑ – Rally of Gods | Facts & Words (video)

Κορυφαίοι οδηγοί του Ράλλυ Ακρόπολις μιλάνε για την Υπερειδική του ΟΑΚΑ, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το EKO Acropolis Rally 2022, ξεκινάει από την υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν την έναρξή του και πριν τη μεγάλη θεαματική μάχη στην υπερειδική του ΟΑΚΑ, κάποιοι μεγάλοι οδηγοί κάνουν σχετικές δηλώσεις.

Αρχικά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του WRC, Kalle Rovanpera, ο πολυπρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Sebastien Loeb, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας και το Ράλλυ Ακρόπολις μετά από 10 χρόνια, αλλά και ο Thierry Neuville.

Στο video που ακολουθεί θα απολαύσετε τις δηλώσεις κορυφαίων οδηγών για την εναρκτήρια EKO Super Special Stage του εθνικού μας αγώνα και τη συμμετοχή τους σε αυτόν.

Η νέα σειρά video του MotorOne.gr “Rally of Gods, Facts & Words” ακολουθεί τον παλμό των ημερών, παραθέτοντας πληροφορία, εικόνες, συνεντεύξεις, δηλώσεις και στιγμές που συνδέονται με κάποιον τρόπο με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Δείτε περισσότερα για το EKO Acropolis Rally 2022 εδώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!