Σε αυτό το βίντεο, ο συλλέκτης αυτοκινήτων Joe Tseng, μας δείχνει τρία από τα κοσμήματα της συλλογής του τα οποία έχει επιμεληθεί ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς σχεδιαστές αυτοκινήτων στην ιστορία, ο Marcello Gandini.
Ο Ιταλός σχεδιαστής από το Τορίνο είναι γνωστός για τη δουλειά του στο σχεδιαστικό οίκο Gruppo Bertone. Μερικές από τις πιο γνωστές Lamborghini στην ιστορία (Miura, Countach, Diablo), είναι δικής του έμπνευσης.
Τα τρία αυτοκίνητα που παρουσιάζονται μία Lamborghini Jarama του 1972 ή όπως την αποκαλούσαν, «το άσχημο αδερφάκι της Miura», με V12 κινητήρα 3,9 λίτρων και 335 ίππων, μια Alfa Romeo Montreal της ίδιας χρονιάς με V8 κινητήρα 2,6 λίτρων και απόδοση 200 ίππων, καθώς και μία Maserati Khamsin του 1978.
- Citroen e-C3 Urban: Προσιτή ηλεκτροκίνηση, από 17.900 ευρώ
- Zeekr 7GT: Πρακτικό shooting brake με επιδόσεις supercar και αυτονομία έως 655 χιλιόμετρα
- Skoda Elroq: Nέα εποχή ηλεκτροκίνησης, με αυτονομία έως 717 χιλιόμετρα
- Nissan Micra: Για πρώτη φορά αποκλειστικά ηλεκτρικό με έως 416 χλμ. αυτονομίας
- MINI Aceman: Ηλεκτρικές επιδόσεις και χαρακτήρας MINI με έως 218 ίππους
Ένα από τα χαρακτηριστικά της τελευταίας, από την οποία κατασκευάστηκαν μόνο 435 μονάδες μεταξύ 1974 και 1982, είναι ότι το πίσω μέρος στην περιοχή του χώρου αποσκευών ήταν διάφανο, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει τι συμβαίνει πίσω του, πράγμα πολύ βολικό στο παρκάρισμα. Διέθετε V8 κινητήρα 4,9 λίτρων που απέδιδε 330 ίππους.