Αστέρες της Barcelona σκοράρουν με το Cupra Born

Δείτε ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές της Barcelona να προσπαθούν να σημειώσουν γκολ χρησιμοποιώντας το αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Born.

H Cupra συγκέντρωσε τον βραβευμένο Ισπανό streamer Ibai Llanos και ορισμένους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Barcelona, για μια μοναδική εκδήλωση, στην οποία οι παίκτες προσπαθούσαν να σημειώσουν τέρμα με μια τεράστια μπάλα, την οποία… κλωτσούσαν οδηγώντας το αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Born.

Οι ποδοσφαιριστές που… έπαιξαν μπάλα με το Cupra Born ήταν ο 19χρονος επιθετικός Ansu Fati από τη Γουινέα-Μπισάου (o οποίος όμως έχει γίνει Ισπανός πολίτης), ο 22χρονος μέσος Riqui Puig, ο 20χρονος -επίσης μέσος- Nico Gonzalez, ο 23χρονος Ουρουγουανός σέντερ μπακ Ronald Araujo και ο 22χρονος επιθετικός Ferran Torres.

Για να γίνει η πρόκληση πιο δύσκολη, οι παίκτες σκοράρουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του τέρματος: 100 βαθμούς στις συμβολές των δοκών, 25 βαθμούς για τις κάτω γωνίες και 50 βαθμούς ψηλά στο κέντρο. Πως τα πήγαν όμως; Οι Ansu και Gonzalez σημείωσαν 25 βαθμούς, ο Ferran, αν και σημείωσε τέρμα δεν βαθμολογήθηκε, ενώ οι Araujo και Puig έπιασαν το 100άρι, με τον Ουρουγουανό να τα καταφέρνει στην πρώτη του προσπάθεια.

To Cupra Born, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ισπανικής εταιρείας, αποδίδει 228 ίππους και είναι ικανό να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 6,6 δλ., με αυτονομία έως 548 χλμ. με μία φόρτιση.

Cupra Born

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!