Lamborghini Huracan Tecnica: Την οδηγείς με την… ψυχή σου!

Η πιο πρόσφατη εκδοχή της Lamborghini Huracan με τα διακριτικά Tecnica στοχεύει στην ψυχή του πραγματικού οδηγού.

Η Lamborghini παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Huracan με τα διακριτικά Tecnica. Εξελιγμένη στη λεπτομέρεια, με εξαιρετική αεροδυναμική, έναν πανίσχυρο ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 που αποδίδει στις υψηλές στροφές 640 ίππους και το συνδυάζει με ένα ήχο που σαγηνεύει.

Όπως εξάλλου κάνει και με την αισθητική της, που διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που την έχουν καταστήσει θρύλο και όνειρο κάθε λάτρη της οδήγησης. Διανθισμένα με ακόμα πιο σπορ στοιχεία, όπως η μεγάλη ανεξάρτητη πίσω αεροτομή, τεράστιους τροχούς ειδικής σχεδίασης και μια όψη που κόβει την ανάσα.

Η κίνηση περνάει στους πίσω τροχούς, ενώ ένα σύστημα τετραδιεύθυνσης της χαρίζει περισσότερη αμεσότητα και πιο σπορ αντιδράσεις. Τα προγράμματα οδήγησης είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να την καθιστούν ιδανική σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από το Strada που είναι σχεδιασμένο για το δρόμο, την καθημερινή χρήση, για μεγαλύτερη ευκολία και φιλικότητα, στο Sport, για να την απολαύσεις με περισσότερες απαιτήσεις, στο Corsa που έχει προορισμό την πίστα και ξεδιπλώνει το απόλυτο του χαρακτήρα της, εξωθώντας τον οδηγό με τη σειρά του να εξερευνήσει τα δικά του όρια.

Σε αυτό το βίντεο που είναι γυρισμένο στα υψηλά πρότυπα της Lamborghini και με την καλαισθησία που διακρίνει τους Ιταλούς στις δημιουργίες τους, μας παρουσιάζουν τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει μια ημέρα ενός κατόχου μιας Huracan Tacnina.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!