Ο Spider-Man συν-οδηγεί το νέο Hyundai Ioniq 5

Τα φώτα της δημοσιότητας από τον Spiderman φιλοδοξεί να κλέψει το νέο Hyundai Ioniq 5

Στη νέα ταινία του Spider-Man που κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου θα δούμε δίπλα στον υπερ-ήρωα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5, αλλά όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κορεατική εταιρεία και το Hyundai Tucson.

Πέρα από την εμφάνισή του στην ταινία “No Way Home”, το νέο Hyundai Ioniq 5 λαμβάνει μέρος και σε ένα τηλεοπτικό σποτ, μαζί με τον Spider-Man και τον καλύτερό του φίλο. Το διαφημιστικό σποτ των 90 δευτερολέπτων που ονομάζεται “One Way Home” σκηνοθέτησε ο Jon Watts, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πρόσφατη τριλογία του Spider-Man.

Η ιστορία παρουσιάζει τον Spider-Man να κατευθύνεται προς τη Νέα Υόρκη, αξιοποιώντας τη μεγάλη αυτονομία των 480 χιλιομέτρων του Ioniq 5. Μια μικρότερη εκδοχή 30 δευτερολέπτων αυτού του σποτ θα προβληθεί σε τηλεοπτικά προγράμματα στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Κίνα και στη Ρωσία, αλλά και άλλες αγορές μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Οι φίλοι του Spider-Man και της Hyundai θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ειδική έκδοση αφίσας της ταινίας με το ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά και μια σειρά wallpapers. Όσο για το Hyundai Tucson και αυτό θα εμφανίζεται σε ένα διαφημιστικό σποτ 30 δευτερολέπτων που δείχνει κάποιες σκηνές της ταινίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!