Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove με εξειδίκευση στην Αστική Μικροκινητικότητα

Η Kosmomove αποτελεί μια νέα επιχειρηματική μονάδα που συγκεντρώνει υπηρεσίες και τεχνολογία γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου και την Αστική Μικροκινητικότητα.

Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove με εξειδίκευση στην Αστική Μικροκινητικότητα

Η Kosmomove αποτελεί μια νέα επιχειρηματική μονάδα που συγκεντρώνει υπηρεσίες και τεχνολογία γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου και την Αστική Μικροκινητικότητα.

Μια διήμερη εκδήλωση στις 17-18 Μαΐου διοργάνωσε η Kosmocar για να συστήσει σε σημαντικούς εταιρικούς πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των πιο σημαντικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Kosmomove, τη νέα επιχειρηματική μονάδα που συγκεντρώνει υπηρεσίες και τεχνολογία γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου και την Αστική Μικροκινητικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Kosmomove αποσκοπεί στην ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών κινητικότητας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, την Volkswagen Bank & VW Financial Services και τις εταιρείες Ενοικίασης και Μακροχρόνιας Μίσθωσης.

Οι υπηρεσίες της Kosmomove περιλαμβάνουν:

  • την εταιρική πώληση των μοντέλων Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Audi και Skoda,
  • την πώληση, ενοικίαση και μίσθωση των οχημάτων Μικροκινητικότητας της Kosmoride και
  • την Luxury Hire για τη μίσθωση πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις υπηρεσίες της Kosmomove μέσα από δραστηριότητες που προσφέρει.

Ένα από τα highlights ήταν οι δοκιμές οδήγησης των ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων των ID.3, ID.4 GTX, ID.5, ID. Buzz, ID. Buzz Cargo, των Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron και RS e-tron GT, καθώς και των Skoda Enyaq iV και Enyaq Coupe RS iV.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι πληροφορήθηκαν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για τον κόσμο της μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και microcars). Μεταξύ των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης ήταν λοιπόν και κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων όπως οι STROMER, RIESE & MULLER, DUCATI, GIANT, MOUSTACHE, ενώ το παρών έδωσαν και τα ηλεκτρικά σκούτερ της SILENCE. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν τα δύο εκπληκτικά μικροαυτοκίνητα SILENCE και MICROLINO.

Τέλος, μέσω της παρουσίασης του προγράμματος «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί», τονίστηκαν τα συστήματα Car-Sharing και Ride-Hailing που έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν σε συνεργασία με τον Όμιλο VW και είναι διαθέσιμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μέσω της εφαρμογής για κινητά AstyMOVE.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!