Άψογη εμπειρία φόρτισης σε προνομιακές τιμές από την Volvo

Με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης

Άψογη εμπειρία φόρτισης σε προνομιακές τιμές από την Volvo

Με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης

Η Volvo σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες της πλήρη και εύκολη πρόσβαση σε δημόσια σημεία φόρτισης. Φιλοδοξεί να το πετύχει, μειώνοντας όλο και περισσότερο το κόστος φόρτισης για τους πελάτες της και ταυτόχρονα επεκτείνοντας τα ίδια τα δίκτυα φόρτισης

Συγκεκριμένα, μέσα από μία νέα και πηγαία συνεργασία με την πλατφόρμα φόρτισης Plugsurfing, η Volvo προσφέρει γενναία έκπτωση στους πελάτες της που χρησιμοποιούν τα σημεία φόρτισης του δικτύου Ionity, σε όλη την Ευρώπη.

Από την 1η Ιουλίου του 2021, οι οδηγοί των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Volvo θα χρεώνονται μόλις με 0,35 ευρώ ανά kwh, σε περισσότερα από 340 σημεία ταχείας φόρτισης που βρίσκονται σε 24 χώρες.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους πρώτους δώδεκα μήνες, μετά την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Volvo.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό, προσφέρουμε στους πελάτες μας μία από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές φόρτισης στο Ionity, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα ταχείας φόρτισης στην Ευρώπη», ανέφερε ο Olivier Loedel, Head of Electrification Ecosystem στην Volvo Cars.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Αυτή η συνεργασία είναι το πρώτο βήμα της παγκόσμιας φιλοδοξίας μας, που έχει σαν στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες των επαναφορτιζόμενων οχημάτων ώστε να ταξιδεύουν γρήγορα και με χαμηλότερο κόστος φόρτισης, όπου και αν αυτοί βρίσκονται».

«Αυτό που οι πελάτες επιθυμούν, είναι εύκολη πρόσβαση σε υποδομές δημόσιας φόρτισης” είπε ο Tatu Kulla, CEO της Plugsurfing και συμπλήρωσε “Η τιμή και η ποιότητα των ψηφιακών υποδομών είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας των πελατών».

Έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μία άψογη εμπειρία φόρτισης, η Volvo Cars θα εκσυγχρονίσει την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή Volvo Cars app. Αυτό θα επιτευχθεί, ενσωματώνοντας τη λειτουργία πλοήγησης σε σταθμούς φόρτισης αλλά και τις απομακρυσμένες εντολές φόρτισης και πληρωμής, κάνοντας έτσι απίστευτα βολικό το ταξίδι με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volvo.

«Η Volvo Cars στοχεύει στο να μετατρέψει το υπάρχον αποκομμένο τοπίο φόρτισης, σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία που δε θα περιλαμβάνει ταλαιπωρία. Και αυτό θα επιτευχθεί προσφέροντας στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης παγκοσμίως, μέσω μιας ενιαίας ψηφιακής πλατφόρμας φόρτισης» ανέφερε κλείνοντας ο  Olivier Loedel.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!