Αφιέρωμα «e-νημερώσου»!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της Ηλεκτροκίνησης, από το MotorOne.gr και τους Electric Experts της αγοράς.

Αφιέρωμα «e-νημερώσου»!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της Ηλεκτροκίνησης, από το MotorOne.gr και τους Electric Experts της αγοράς.

Ηλεκτροκίνηση ή αλλιώς e-Mobility, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, e-bikes, e-scooters, φόρτιση, δίκτυο φόρτισης, αυτονομία, υβριδικά, plug-in, κυψέλες υδρογόνου.

Τι είναι όλα αυτά;

Είτε είσαι λάτρης της Ηλεκτροκίνησης και παρακολουθείς με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τις νέες μορφές μετακίνησης, είτε έχεις τις αμφιβολίες σου, είτε κρατάς ουδέτερη στάση και προσπαθείς να κατατοπιστείς μέσα σε έναν βομβαρδισμό «ηλεκτρικής» πληροφόρησης, μόλις βρήκες το σωστό σημείο για να τα βάλεις σε μια τάξη στο μυαλό σου.

Στο MotorOne.gr θα διαβάσεις πολλά για ηλεκτρικά μοντέλα, όπως σε όλα τα σύγχρονα automotive media. Γιατί αυτή είναι η κατεύθυνση της αυτοκίνησης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Αναγνωρίζοντας ότι κατά την εξέταση των επιλογών σου για το ενδεχόμενο αγοράς ηλεκτρικού, έχεις να διαχειριστείς πολλά και αποσπασματικά μηνύματα από τις εταιρείες που έχουν κάνει σημαντικά βήματα «ηλεκτρικής» εξέλιξης, ετοιμάσαμε το απόλυτο «hot spot» για την ενημέρωσή σου.

Ή καλύτερα… την e-νημέρωσή σου.

Το αφιέρωμα «e-νημερώσου!» συγκεντρώνει την απαραίτητη πληροφορία που πρέπει να εισπράξει κάθε αναγνώστης που θέλει να ξεκαθαρίσει την έννοια «Ηλεκτροκίνηση» στο μυαλό του. Από το τι σημαίνει σαν όρος, μέχρι τις επιμέρους τεχνολογίες που ακούμε συχνά, αλλά ποιος από εμάς ξέρει πραγματικά τη διαφορά; Σημαντικούς αριθμούς για την Ηλεκτροκίνηση, απορίες που έχουμε πολλοί και πρέπει να λυθούν, αλλά και τα ηλεκτρικά «θαύματα» των εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην Ηλεκτροκίνηση και έχουν να μας πουν πολλά πριν αποφασίσουμε τι να αγοράσουμε!

Φυσικά, ο κόσμος της Ηλεκτροκίνησης έχει πολλές διαστάσεις και μόλις σκιαγραφήσεις το βασικό πορτρέτο της, η πληροφορία που μπορείς να βρεις online για να εμβαθύνεις σε συγκεκριμένα σημεία, είναι απεριόριστη.

Όμως, γιατί αποκαλούμε το αφιέρωμα «ταξίδι»;

Γιατί πέρα από την τεράστια πρακτικότητα της συγκέντρωσης πληροφορίας που κάποιος μόνο συγκεντρωμένη δεν μπορεί να βρει σήμερα, εδώ θα βρεις το πιο πλούσιο περιεχόμενο για καθεμία από τις 14 μάρκες που μας ξεναγούν στον ηλεκτρικό τους κόσμο.

Και πλούσιο, όχι μόνο σε έκταση, αλλά στον τρόπο παρουσίασής του, τα rich media που κάνουν την περιήγηση πανέμορφη, με την επιβλητική full-screen εικόνα και τα πιο up-to-date parallax effects να «ρολάρουν» πίσω από το χορταστικό κείμενο. Το «ρολάρισμα» αυτό σε ένα ντιζαϊνάτο περιβάλλον μας οδήγησε και στην ονομασία του template αυτού ως «Prime Roll» και ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με design και development, ίσως μπορείτε να συνειδητοποιήσετε με πόση δουλειά, προσοχή και αγάπη είναι χτισμένο.

Απολαύστε το εδώ!

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!