EVziiin και Carglass μαζί στον δρόμο της ηλεκτροκίνησης

Συνεργασία Carglass και EVziiin για το δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

EVziiin και Carglass μαζί στον δρόμο της ηλεκτροκίνησης

Συνεργασία Carglass και EVziiin για το δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Μέσα από το EVziin App της πλατφόρμα της EVziiin, που ανήκει στην εταιρεία Fenst (μέλος του Ελληνο-Ολλανδικού οικοσυστήματος εταιρειών της Innvestio), οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν κράτηση σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της Carglass, να φορτίσουν το ηλεκτρικό τους όχημα και να πληρώσουν με ασφάλεια, μέσα από το ψηφιακό πορτοφόλι της EVziiin.

Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και οι Σταθμοί Φόρτισης της Carglass παραμένουν διαθέσιμοι προς χρήση 24 ώρες το 24ωρο. Σε κάθε Σταθμό υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την χρήση του φορτιστή και QR codes για την λήψη της εφαρμογής σε smartphone.

Η ανάπτυξη της EVziiin

Η EVziiin συνεχίζει να αναπτύσσει διαρκώς το προφίλ των δραστηριοτήτων της, σε ένα ευρύ πλαίσιο αειφόρου ανάπτυξης, ενδυναμώνει την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της κατ’ επέκταση και συνεργασίες όπως αυτή με την Carglass Ελλάδος, αποτελούν φυσική συνέπεια αλλά και αρωγό δύναμη, για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου «έξυπνων» φορτιστών της, που κάνουν τη ζωή των Ελλήνων ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ευκολότερη.

Η Carglass είναι έτοιμη για τη νέα εποχή

Η Carglass Ελλάδος ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS, εξελίσσει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της παραμένοντας πιστή στο βασικό της σκοπό, να δίνει λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον.

Από το 2020, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από το κορυφαίο Ινστιτούτο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Institute of the Motor Industry (ΙΜΙ) για την εφαρμογή των ενδεδειγμένων μεθόδων εργασίας και σε ηλεκτροκίνητα οχήματα. Για την Carglass παραμένει πρωταρχικός στόχος να κάνει τη διαφορά σε όλες τις πτυχές της επιχειρησιακής της λειτουργίας και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε υπηρεσίες που ενισχύουν την ανταποδοτικότητα στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!