Ηλεκτρικές Mercedes W113 SL από την Everrati

H Everatti, σε συνεργασία με την Hilton & Moss, θα αναλάβει την αποκατάσταση και μετατροπή σε ηλεκτρικά οχήματα ορισμένων Mercedes W113 SL από την δεκαετία του 1960.

Ηλεκτρικές Mercedes W113 SL από την Everrati

H Everatti, σε συνεργασία με την Hilton & Moss, θα αναλάβει την αποκατάσταση και μετατροπή σε ηλεκτρικά οχήματα ορισμένων Mercedes W113 SL από την δεκαετία του 1960.

Η συνεργασία μεταξύ της Everrati Automotive και της εταιρείας αμαξωμάτων Hilton & Moss θα συνδυάσει την τεχνογνωσία τους στην αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων και την μετατροπή τους σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Οι δύο εταιρείες θα επιδοθούν στην παραγωγή του κλασικού μοντέλου Mercedes-Benz W113 SL «Pagoda» που κυκλοφόρησε μεταξύ 1963 και 1971 και επαναπροσδιορίζεται από την Everrati.

Η Everrati, που ιδρύθηκε το 2019 από τους Justin Lunny και Nick Williams, επαναπροσδιορίζει μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενσωματώνοντας ηλεκτρικά συστήματα κίνησης εξελιγμένα από την ίδια. Η Mercedes-Benz W113 SL «Pagoda» είναι το καινούργιο εγχείρημα της εταιρείας και θα προσφέρει επιδόσεις συγκρίσιμες με του αρχικού μοντέλου.

Η ομάδα της Hilton & Moss, με έδρα της ένα χώρο 116.000 τ.μ., εργάζεται επάνω σε μοντέλα Mercedes-Benz για περισσότερα από 40 χρόνια, έχοντας αναλάβει την αποκατάσταση ορισμένων 300SL Gullwing ανεκτίμητης αξίας, παράλληλα άλλα εικονικά μοντέλα των Jaguar, Aston Martin και άλλων εταιρειών. Κάθε μονάδα απογυμνώνεται έως το πλαίσιο, επισκευάζεται και σφραγίζεται για δεκαετίες μελλοντικής χρήσης. Στη συνέχεια ανακατασκευάζεται σχολαστικά με τη χρήση αυθεντικών, ανανεωμένων εξαρτημάτων όπου είναι εφικτό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που είναι πιο τέλεια φινιρισμένο από την ημέρα που έφυγε αρχικά από το εργοστάσιο.

Με βαφείο, μηχανουργείο, διακοσμητήριο, και τμήματα αμαξώματος και κινητήρων στις εγκαταστάσεις της, η Hilton & Moss εκτελεί το 95% των εργασιών αποκατάστασης εξ ολοκλήρου εντός των πυλών της, διασφαλίζοντας την ποιότητα των εργασιών που ολοκληρώνονται. Έχοντας ειδικευτεί στην αποκατάσταση και την πώληση μοντέλων Mercedes-Benz εδώ και 40 χρόνια, οι υπηρεσίες αμαξωμάτων της Hilton & Moss είναι πλήρως εγκεκριμένες από τον κατασκευαστή, ενώ η εταιρεία έχει προετοιμάσει κατά παραγγελία δείγματα της 190 SL για διασημότητες όπως ο David Gandy (μοντέλο) και ο πρώην οδηγός της Formula 1, Max Chilton.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!